Viszont a lakosság 63%-a nem tart attól, hogy elkapná a járványt. A nyugdíjasok a legoptimistábbak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az emberek nem érzik magukat biztonságban, amihez a kormányzat töketlenkedése csak hozzájárul. Itt nem arról van szó, hogy ellenzéki az ember és ott száll bele a kormányba, ahol csak tud, hanem arról, hogy veszélyhelyzet idején sem tudunk valódi sikerekről beszámolni – még ha esetleg akarnánk se -, ugyanis ilyenek nem fordulnak elő. Pedig ha valamikor, most biztosan azt kívánja az egész ország lakossága, politikai hovatartozástól függetlenül, hogy sikeresen végezze a kormány a vírussal szembeni védekezést a diktatúra kiépítése helyett, hiszen ha ez nem történik meg, úgy sokáig emlegetni fogjuk még ezt az időszakot.
Nessy
@Eladott Ország: Engem a korosztályom optimizmusa lepett meg. nem arról van szó, hogy rettegni kell, de azért nem ártana vigyázni magunkra! Kutya drága a temetés!!! ( ezzel küldött házi őrizetbe az ifjúság .-)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.