A koronavírus-járvány idején most nagyobb a baj, mint eddig bármikor, ezért a mostani időszak az összefogás, az összekapaszkodás ideje – mondta a

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Azért ne essünk túlzásba, hiszen még köztünk élnek azok, akik átélték a ii. világháborúval járó borzalmakat, éhinséget, de ilyen kilátástalanság, bizonytalanság nem volt még ebben az országban, amelyet a Bibó-isták a viszonylagos béke időben is elkövettek az ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGGAL az ország ellen:
.
.www.google.com/search?q=alkotm%C3%A1nyos+v%C3%A1ls%C3%A1g+van+magyarorsz%C3%A1gon&oq=Alkotm%C3%A1nyos+&aqs=chrome.2.69i57j69i59l2j35i39j0l3j46.7863j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Nem kell félni, nem fog fájni miután lehullik a fijug halványuló csillaga!!
Jozefina
Igen a baj nagy!!! De ezt mondja meg a férje barátainak is, akiknek most az a legfontosabb, hogy a főnöknek teljhatalmat adjanak, esetleg élete végéig!!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.