Mit mondjak, nem túl biztató, mondhatni felháborító, hogy az az ember, aki dönt élet és halál felett és kontroll nélküli felhatalmazást követel vírus-ügyben, pár pr. fotó kedvéért, vagy tudatlanságból, esetleg HVCS-öntudatból áthág minden általa szorgalmazott szabályt.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
mit lehet várni egy a kutúrája ott maradt a klozetban!!!geci füstös cigánytól aki putriba nőtt fel!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@csak úgy...: talán írtam valamit az öregekről??? én nem látom...mellesleg,ha nekem ártalmas a nap,akkor nem megyek ki a napra!!! ugye érted mire célzok??? ha már személyeskedünk..nem vagyok tinédzser...nem hordok maszkot.../nem sok értelme van/ főleg a sebészi maszkoknak,kérdezz meg valakit aki ért hozzá hogy az minek van!!! vagy negyed százada nem voltam lázas..és a legnagyobb influenza járványokat is kihúztam takonykórral!!! mellesleg tőlem egy veszélyeztetett sem kaphatná el a kórt...1. autóval járok...és meg sem fordul a fejemben hogy olyan helyre menjek ahol az öregeket veszélyeztetném...persze ez nem csak tőlem függ,ezért írtam a példát a napról!!!
dr. prédikátor
mit lehet várni egy a kutúrája ott maradt a klozetban!!!geci füstös cigánytól aki putriba nőtt fel!!!
Aki Én
Úgyis mindig koronát akart, miért sajnáljátok tőle?
csak úgy....
@Aki Én: sajnálja töle a kutya,de ki tegye a fejére!? -vagy a koronázó misék nem lettek betiltva? szenteltvizet,meg majd hozatnak kínából ,vagy a volt cccp. böl...
Anna24
https://getmeets.com... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
colibri
Miért nem hisztek neki? Már azon az estén, amikor az iskola bezárásokat bejelentette, megmondta, hogy ő nem veszélyeztetett, őt nem betegíti meg a vírus, csak a szüleinket, nagyszüleinket. Lehet, hogy akkor egyszer igazat mondott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.