S. Levente, a budapesti Toldy Ferenc Gimnázium diákja azután került be kórházi karanténba, hogy édesanyjának pozitív lett a koronavírustesztje. Ezután a család többi tagján is elvégezték a vizsgálatot, ekkor derült ki, hogy bátyja szintén megfertőződött a vírussal. 

Legutóbbi videójában S. Levente elmondta, hogy ugyan kiengedték a testvérét, de házi karanténban kell maradnia.

A testvéremet kiengedték csütörtökön, mert lett három negatív tesztje, a vasárnapi, a hétfői és a keddi. De tegnap felhívta az ANTSZ, hogy lett két pozitív tesztje is, a szerdai és a csütörtöki, és hogy vonuljon házi karanténba, meghatározatlan ideig. Egészen addig, amíg nem lesz egy negatív tesztje. De hogy mikor veszik le ezt a mintát és hogy mikor csinálnak neki újra tesztet, azt nem tudták megmondani.

"Közben anyát átvitték egy másik szobába, ahol van négy fertőzött. Holnap csinálnak vele egy tesztet, és megröntgenezik a tüdejét is. Ha minden rendben van, akkor holnap hazaengedik" – tette hozzá.

Forrás: Index

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Az operatív törzs nem tudta eldönteni, h melyik statisztikához használják fel a tesztet. Negatív v pozitív oldalon kozmetikázzanak kicsit, mert h amiről bugyborékolnak naponta, annak köze nincs a valósághoz az biztos. Ettől még a kínaiak is őszíntébbek voltak, mint ezek.
SystemError
Pedig milyen jól jött volna egy kis rendeleti hírzárlat és egy kis állami korona valóságshow. ..Gyerek is már rég "kussolna"

Remélem a koronavírussal egy másik vírus is eltakarodik ennek az országnak az életéből!
Jozefina
Ez az egészségügy lólába???!! Arról nem beszélve, hogy lelkileg pszihikailag mit jelent ez az érintetteknek!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.