Több milliárd forint sorsáról dönt az operatív törzs.

A koronavírus-elleni védekezéshez, a szükséges beszerzések és intézkedések biztosítására a kormány kész minden támogatást megadni.

A kormány most újabb több mint 15 milliárd forintot meghaladó forrást biztosít az Állami Egészségügyi Ellátó Központ számára egészségügyi eszközök vásárlására

– az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlönyben olvasható.

Tizenötmilliárdot ad eszközvásárlásra a kormány

A pénz felhasználása, a beszerzések és a beszerzett eszközökkel való készletgazdálkodás az Operatív Törzs utasítása alapján történik.

A HVG korábban megírta, hogy A múlt héten, ahogy megírtuk, 100 millió forintot adott a kormány egy koronavírus ellen felhasználható gyógyszerek és gyógymódok kifejlesztésére, a rendkívüli tartalékból átcsoportosítva. Ugyanabból a keretből a győri Nagyboldogasszony Bazilika felújítására 538 millió, a Brenner János Hittudományi Főiskola fejlesztésére pedig 1 milliárd forintot juttatott.

MTI/Szigetváry Zsolt

(MTI, hvg.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Újabb 15 milliárd,amivel nem kell elszámolni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Újabb 15 milliárd,amivel nem kell elszámolni!!!
tudode
Na ne!
.
A vírus már március 12-én szórta a spóráit, vagy mit, miközben őméltósága 30 milliárd froncsit "nyitott" Moldovának
.
hvg.hu/gazdasag/20200312_30_milliardos_hitelkeret_nyit_Magyarorszag_Moldovanak
.
Mintha a sajátját adná 15 milliárdot "áldoz" közlóvéból arra ami áttételesen feladatkörébe tartozna, ha NEM VONTA VOLNA saját hatáskörébe a minisztériumok szétrobbantásával az egészségügyi minisztériumot is, és nem verné a tam-tamot a TELJESKÖRŰ FELHATALMAZÁSÉRT, azzal a szürkeállománnyal, ami még megmaradt!
lusta
Végre, lehet a koronavírusra hivatkozva korlátlanul lopni.
Emlékezzünk csak arra, amikor a GE ki lett zárva és háromszoros áron akarták ugyanazt a GE lélegeztetőt eladni nemzethy matyar cégek. Most már nincs akadály.
division
Hiába, az Orbán gyűlölőknek ez sem számít, ami olvasható is már fentebb:-)
Eladott Ország
Magyar állami költések a koronavírus járvány idején:
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/90556678_1353380928190725_5784759909019025408_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=fcUHlxvA_dAAX_X6oor&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=8afff86a582a3f581719cbb4f9302e45&oe=5E9F3DE2
Orbán bukása után, népszavazás alapján felállításra kerülnek a Statáriális Népbíróságok és Orbán, kormánya, a FIDESZ/KDNP vezetők/tagok, az Országgyűlési képviselők, közjogi méltóságok elszámoltatásra, felelősségre vonásra kerülnek, illetve második rokonsági fokig teljes vagyonelkobzásban részesülnek, bűnszervezet létrehozása, működtetése, népirtás bűntette, csalás, sikkasztás (nagyobb összeget loptak el, szórtak eszetlenül szét, mint a háború utáni Marshall-segély lett volna. Az orbáni-diktatúra után elkerülhetetlenül felálló Statáriális Népbíróság, előtt majd meg lesz a lehetőségük a fontossági sorrendi értékeik védelmére. Ne felejtsétek, minden diktatúrát elszámoltatás követett a történelemben. Orbán a bomló elméjével minden elkövet, hogy véletlen se kerülje el a Statáriális Népbíróságot magatartása miatt...
division
@Eladott Ország: Te az ellenzéki média fizetett embere vagy egyébként?
Eladott Ország
@division: Nem. Pártokon kívüli nyugdíjas vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.