Évek óta működik egy parlamenti hálózat, amit eddig is használtak a politikusok, így akár otthonról, de még külföldről is írhattak törvényjavaslatokat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ha az online tanulásra átálltak a tanárok és a diákok pár nap alatt totál segítség nélkül, akkor talán a kormánynak is sikerülhet 3 hónap alatt. Nyilvánvaló, hogy itt a teljhatalom a lényeg.
Macskaszem
Még a románok is meg tudták oldani, itt is meg tudnák oldani, de akkor mivel indokolnák a totális diktatúra bevezetését?
Nessy
@Macskaszem: Már napok óta erről mesélek! Igazad van, ez nem érdeke Orbánnak!! Most csak és kizárólag a teljhatalom megszerzése a kormánynak és Orbánnak! Hogy milyen egyéb problémák vannak, amelyek megoldása fontosabb lenne az ország számára? Részlet kérdés, amivel majd egyszer talán foglalkoznak is! Oldják meg az érdekeltek , ha meg nem tudják, akkor majd jön a katonaság, katasztrófa védelem, oszt jó napot! Hiszen nálunk a katasztrófát nem elhárítani, hanem védeni kell évek óta!
RonaGyuri
Egy igazi 22-es csapdája

egy régóta halódó – bár valójában akadályozott – lehetőség, ami most is csak úgy mellékesen merült fel, az sem kapott nagy visszhangot

Spirk József írja „Nincs komoly technikai akadálya annak, hogy a parlamenti képviselők otthoni szavazásra is használhassák az országgyűlés informatikai rendszerét. A rendszert úgy találták ki, hogy a honatyák a saját gépükkel bárhonnan – akár külföldről is – biztonságosan rá tudjanak kapcsolódni az országgyűlés hálózatára, a személyazonosságukat pedig folyamatosan változó belépési kódokkal hitelesíthetik.”, igen a képviselői „home-office” lehetősége.
Mindenekelőtt szeretném előrebocsátani, hogy a szakma azon képviselői közé tartozom, akik sokat tettek annak érdekében, hogy a magyar választási rendszerbe megteremtsük az ilyen lehetőségek valamelyikét. Ennek ellenére szkeptikus vagyok, s erre a másik kedvenc gügyüm a levélben szavazás sanyarú sorsa ad okot. A legnagyobb és leghangosabb ellenző Fidesz vezette be, hogy finom legyek nem is kicsiz a saját kényük kedvük szerint igazítva. Tartok tőle, hogy hasonló észjárás mentén – nincs más, csak ez az egy van – akár az is lehet, hogy: csak a kormányt támogató szavazatokat lehet ilyen módon leadni!
Na de félre a viccel, bár sajnos nem az. A dolog szépséghibája, hogy tényleg egy 22-es csapdája, hisz ezeddig ádázan tiltakoztak ellene. Bár az igazat megvallva nem ez lenne a legnagyobb Pál-fordulásuk! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.