A szlovén kormány a koronavírus-válság idejére 30 százalékkal csökkenti az állami tisztségviselők fizetését, köztük a parlamenti képviselőkét és a miniszterekét – jelentette be Janez Jansa miniszterelnök kedden.

Megkérdezték, hogy nálunk is tervezik-e csökkenteni a kormányzati dolgozók fizetését a járvány miattFotó: Pixabay

Az Index rákérdezett az operatív törzsnél, hogy Magyarországon terveznek-e hasonlót, illetve várható-e béremelés az egészségügyben.

Az operatív törzs válaszában azt sorolta, hogy milyen adó- és járulékcsökkentéseket, illetve mentességeket vezettek be. Említették a katások hátralékfizetési mentességét, illetve azt is, hogy felfüggesztették az adóvégrehajtásokat.

A teljes közlemény itt olvasható.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nálunk? Emelik meg 70%-kal.
Orbantol tudjuk, ha támadják a kisvasutat akkor meghosszabbitja Bicskeig.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Nálunk? Emelik meg 70%-kal.
Orbantol tudjuk, ha támadják a kisvasutat akkor meghosszabbitja Bicskeig.
RonaGyuri
Nem éppen a kreativitás példája

ártunk és qurmányunk propagandistái még a mocskolódásban is együgyűek

Az igazat megvallva persze ez nem olyan meglepő. S nem csak azért mert mégiscsak a foci a legfontosabb és ott ismert a „győztes csapaton ne változtass” elv. Meg kell jegyezzem, hogy a magyar foci világában csak elvben, mert a gyakorlására olyan sok ok nem adatik meg! =))
Igen az ellenzék „nevesítése”, pontosabban ennek a már-már tradicionális fityesznyik szokás újabb fázisa. Meg kell jegyezzem a régieket sem hagyják kihalni, hogy mást ne mondjak a derék Kövér Laca (aki ugye mint ismert…) két megszólalásából 5ször rohadtkomcsizik!
Az utóbbi időkben a brüsszelita hazaárulók, majd a Soros-által pénzelt lett a sláger duma, aztán jött a migráncs-simogatók.
Manapság meg – bár taxatíve csak az előőrsök (a fórumokra delegált barmok) legvadabbjai fogalmazták meg – a „víruspárti ellenzék” lett a módi! =))
szaboria1
Jaj a szegény Orbán bele is halna ha csökkenteni kellene a fizetését.
Mit össze bohóckodott a reptéren, ugyan azt csinálja mint a mikor volt a márciusi nagy hó esés vigyorog mindenen.
Jozefina
Továbbra is megy a mellébeszélés és ködösítés, a pontos és naprakész, őszinte tájékoztatás helyett!!!??
justhpeter
Nálunk a plusz munkáért még jutalom is lesz. No nem az egészségügyben, hanem a kormányzatban.
csipetke
Ez a töketlen banda előbb fogja a saját fizetését emelni,mint az egészségügyiekét. Orbán még a védőfelszereléseket is késve kezdte el intézni.Még tegnap is lehetett olvasni,hogy a mentőszolgálat az emberek segítségét kéri,hogy aki tud,adjon arcmaszkot.Egyet rohadtul tud:-nyilatkozik úton-útfélen,mutatva a saját fontosságát.Pedig az emberek már azt se hiszik el amit kérdez.A védőfelszerelésekkel kapcsolatban is hazudott hetekig,és a késlekedése miatt nem kevés ember kapta el a vírust.Még valamelyik multi is (aldi,vagy a lidl) emelte a dolgozói fizetését óránként nettó 400 ft-al a járványra való tekintettel.A mi egészségügyiseink majd kapnak valami köszönőbeszédet,vagy még azt se
szép új világ
@RonaGyuri: Nem a témához tartozik, de már nekem is feltünt, hogy az általad beemelt cikkeket sorra törli a moderátornak nevezett cenzor. Ezzel szemben a nagytudású és a magát Durbincsnak nevező rothadó halfarok által hozott, a kormányt éltető és dicsérő cikkek pedig prioritást élveznek.
ómió
Amikor 2008-ban az államcsőd kopogtatott nálunk, böszméék fizuját (akik okozták) mennyivel is csökkentették?
RonaGyuri
@szép új világ: a helyzet ennél sokkalta rosszabb:
egyfelől, nem csak a barom beküldéseit, de ők is nyomatják,
másfelől, az egy dolog, hogy a kormányt éltetők, de az igazságtartalmuk nulla! =))
balos
Már többször írtam,a pro-propeller valahol érdekeltséget szerzett a "hús-iparban",mert orbán-száján nyomatja a kex hírdetéseket!koronás időkben gumi kex lex!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok