Ismét tudományos szakemberekkel folytatott konzultációt Orbán Viktor miniszterelnök a Magyarországon is súlyosbodó koronavírus-járványhelyzetről – tájékoztatott  Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtök délelőtt.

Az orvostudomány képviselőit fogadta rezidenciáján Orbán Viktor
Orbán Viktor kormányfő, Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora és Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgatója a Karmelita kolostorban 2020. március 26-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

A Karmelita kolostorban tartott megbeszélésen Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, Röst Gergely, a Szegedi Tudományegyetem járványtannal foglalkozó matematikusa, Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgatója, Szócska Miklós a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központjának vezetője – mindketten korábbi egészségügyi államtitkárok –, Bedros Róbert, az Egészséges Budapest Program Dél-budai Centrumának beruházásával foglalkozó miniszterelnöki megbízott vett részt.

Orbán Viktor kiemelte:

szeretné megismerni a lehető legtöbb szakértő véleményét annak érdekében, hogy a kormány továbbra is a kellő időben hozhassa meg a szükséges további döntéseket a betegség elleni védekezésről.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Rezidenciáján... Na B+... Szóval nem is a hivatalában... Akkor ezért kellett lenyúlni a Karmelita Kolostort...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Rezidenciáján... Na B+... Szóval nem is a hivatalában... Akkor ezért kellett lenyúlni a Karmelita Kolostort...
luiz
Én meg azt várom, hogy a papok állják körül
guszty
Mit ért Vitya az orvostudományhoz? Mutatja, hogy intézkedik, de a védőeszközök beszerzéséről folyamatosan hazudozott.
kereső
Orbán Viktor Magyarország teljhatalmú ura -és parancsolója?, vagy miniszterelnök?

" Politika, sajtó: Magas rangú személy lakóhelye. Egy államfő, király vagy más vezető állandó lakóhelyéül szolgáló díszes épület, amely egyben a hivatali működésének a helyszíne is.

A megválasztott államfő családja is beköltözik a rezidenciába. A szomszéd ország államfőjét a rezidenciában fogadja a király."
jesz
@Qqberci: igen...ez a rezidencia szó nem véletlenül lett bedobva..a vájtfülűek, mint te is, azonnal észreveszik a turpisságot.
tudode
Mit buzerálja a gyakorló orvosokat akkor, amikor a miniszterelnöki, többnyire lejárt lemezű frakcióvezetők között, vele együtt van 6-8 doktor:
.
www.kormany.hu/hu/a-miniszterelnok/miniszterelnoki-megbizottak
,
A két havi késést már nem tudja behozni azzal, hogy a puccos kolostorába rendeli akár a Jóistent
RonaGyuri
@Qqberci: nem véletlen, hogy a propi szerki kedvence a büdös halfarok! =))
RonaGyuri
na az orvosoknak is annyi, ez a retardált barom konzultált velük! =))
Eladott Ország
Hálátlan dolog számokkal illusztrálni a világ legkeresztényebb kormányának keresztényellenes gazemberségeit, de van itt még valami, a kórházak festésmázolására vonatkozó miniszterelnöki ukázzal is összefüggésben. Ha az Orbán-kormány mondjuk nem az egy főre jutó stadionok számának növelésével, vagy az egyházak kitömésével lett volna elfoglalva az elmúlt években, és az egybites migránsozás milliárdokat felemésztő pufogtatása, valamint a legalizált lopás közben az egészségügyi közkiadások reálértékének növelésére is fordított volna némi energiát, akkor most nem állna így a helyzet: a 2010 és 2016 közötti időszakban évente 46-49 ezer (összesen 285 ezer) 75 évesnél fiatalabb magyar halt meg megelőzhető vagy kezelhető betegségben. Ha a V4-es, szabadságharcos, Európa-ellenes kommunikációs vergődés helyett az Orbán-kormány mondjuk ezen hasonló fejlettségű országok egészségügyi rendszereinek szintjére próbálta volna felzárkóztatni a magyar egészségügyet, akkor is teljesen más lenne a helyzet. Ha elértük volna Csehország egészségügyi színvonalát, akkor 95 ezerrel (33 százalékkal), ha Lengyelországét, akkor 85 ezerrel (30 százalékkal), ha Szlovákiáét, akkor 47 ezerrel (16 százalékkal) kevesebben haltak volna meg az említett időszakban. scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/82103010_2802401329827115_8135610352973905920_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=5rKR4jjeUEoAX-Ywffs&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&_nc_tp=7&oh=3b3943218dae11859d2dca29799b7368&oe=5EA0E246
A NER templomában megcsodálható Schmidt Szűz Máriát és a karján ülő ded, Ungár Péter is.
almosd
Ez is csak propaganda az ország felé , bármiről lehet tárgyalni egy asztalnál .
namihami
És a szakma illusztris képviselőinek kiosztotta az általuk elvégzendő feladataikat. Elvégre, ki értene ehhez IS jobban, mint ő és a Káslertízpari. És a megbeszélés végén mindegyik kapott egy szattyánbőrbe kötött, reprezentatív kivitelű Tízparancsolatot. Abban betű szerint megtalálhatják az elvégzendő feladataikat.
CsipkeRózsa
Ki magyarázta el Orbánnak, hogy miről is volt szó?

Az Operatív Bizottság tagjai mit szólhattak ehhez, őket még meg sem hívta. Talán bennük nem bízik, hogy ellenőriznie kellett az eddig hallottakat?
Giovanni Alba
@Nessy: Meghallgatja, és ... minden megy tovább kézivezérléssel. A főni a tótumfaktum. Nincsenek kérdőjelek. Ez egy látványos gesztus, nem érdemi intézkedés. Parasztvakítás.
Jozefina
Cirkusz és kenyér kell a népnek!!! A cirkusz meg van!!??
Nessy
@Giovanni Alba: Eszembe jutott ifjúkorunk kedvenc vasárnap délelőtti műsora:A Csinn, Bumm cirkusz! "Bukfenc mindent tud!" :-))
Sámannus
A szegedi kolléga első kézből is adhatna az ember kísérlethez egy kis saját vírust amit síelő kollégája importált Szegedre. Elég lenne egy két tüsszentésnyi is. Ha már ilyen jól szervezték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.