Ismét tudományos szakemberekkel folytatott konzultációt Orbán Viktor miniszterelnök a Magyarországon is súlyosbodó koronavírus-járványhelyzetről – tájékoztatott  Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtök délelőtt.

Az orvostudomány képviselőit fogadta rezidenciáján Orbán Viktor
Orbán Viktor kormányfő, Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora és Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgatója a Karmelita kolostorban 2020. március 26-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

A Karmelita kolostorban tartott megbeszélésen Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, Röst Gergely, a Szegedi Tudományegyetem járványtannal foglalkozó matematikusa, Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgatója, Szócska Miklós a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központjának vezetője – mindketten korábbi egészségügyi államtitkárok –, Bedros Róbert, az Egészséges Budapest Program Dél-budai Centrumának beruházásával foglalkozó miniszterelnöki megbízott vett részt.

Orbán Viktor kiemelte:

szeretné megismerni a lehető legtöbb szakértő véleményét annak érdekében, hogy a kormány továbbra is a kellő időben hozhassa meg a szükséges további döntéseket a betegség elleni védekezésről.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Rezidenciáján... Na B+... Szóval nem is a hivatalában... Akkor ezért kellett lenyúlni a Karmelita Kolostort...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Nessy: Meghallgatja, és ... minden megy tovább kézivezérléssel. A főni a tótumfaktum. Nincsenek kérdőjelek. Ez egy látványos gesztus, nem érdemi intézkedés. Parasztvakítás.
Jozefina
Cirkusz és kenyér kell a népnek!!! A cirkusz meg van!!??
Nessy
@Giovanni Alba: Eszembe jutott ifjúkorunk kedvenc vasárnap délelőtti műsora:A Csinn, Bumm cirkusz! "Bukfenc mindent tud!" :-))
Sámannus
A szegedi kolléga első kézből is adhatna az ember kísérlethez egy kis saját vírust amit síelő kollégája importált Szegedre. Elég lenne egy két tüsszentésnyi is. Ha már ilyen jól szervezték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.