Orbánéknak a napok óta tartó dumaoffenzívájukkal még a higgadtságáról közismert, dörmögő hangú Kuncze Gábort, az egykori SZDSZ-elnököt, és néhai belügyért is sikerült kihozniuk a sodrából, pedig az nem egyszerű feladat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Csizmás Kond: Akkor nem olyan mint te? Mert te más felfogását képviseled.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@szegfue: Én ma feladtam a polémiát a hős kandúrral.
A legjobb az egészben, azt a törvényt , amire Kuncze hivatkozik, még 1997-ben hozták!! Nem is tudom, ki volt akkortájt a miniszterelnök!
Jozefina
Kuncze G. -nak tőkéletesen igaza van!!!
Csizmás Kond
@szegfue: ...vagyis egyikről se...:)...és a különbség az hogy kinek az érzékenyét tudják jobban megérinteni.
Ma én azt tartom becsöletes és belevaló politikusnak aki az országáért harcol nem a lefutott idegen politiáért amihez hasonlót már egyszer elkergettünk és nem úgy akar karriert csinálni, hogy a mások malmára hajtva a vizet (és itt most értem a külföldi hatalmakat) minden szarságba fejet ugrik, tönkretesz mindent, elad mindent és azzal szédít hogy majd az idegen jót tesz nekünk, majd olyan nyugdíjat ad mint amilyen neki van, olyan pézel fogunk fizetni mint amilyen azoknak van...érted ugye hogy ezek csak süketelések.
Csizmás Kond
@Nessy: ja...mert szerinted ugye nem lehet nem szabad változtatni, javítani vagy rontani módosítani semmin amit egyszer leszögeztek...gondolom te sem teszel semmi olyant...
Nessy
@Csizmás Kond: nem ezt mondtam! Azt mondtam, hogy jelenleg hatályos, és a betartásához nem kell időtlen felhatalmazás a miniszterelnöknek! Egy szóval sem mondtam hogy ez "gránit szilárdságú"! Sőt pont az Alaptörvénnyel kapcsolatban jegyeztem meg hogy oly sok módosítás után, miért nem lehet módosítani, és a parlamenti üléseket a kormány zárt rendszerén keresztül digitálisan megtartani. Erre természetesen logikus válasz nincs!
Csizmás Kond
@Nessy: Az időtlen felhatalmazást az ellenzék találta ki. ..sőt a multkor be is raktam ide a törvényjavaslatot a maga valóságában szóval el lehet olvasni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.