Bárki megnézheti, hogy nem magyarul címkézik a fertőtlenítőket hanem angolul vagyis eleve nem a magyar piacra dolgozik a MOL, de minden média azt hazudja, hogy magyar piacra mennek ezek a fertőtlenítőszerek. Talán nem kellene ennyire hülyének nézni a magyar embereket. Ha elsősorban Magyarországra szánnák akkor eleve magyar feliratokkal gyártanák. Itt tudjátok a képet megnézni: https://alfahir.hu/sites/default/files/styles/riport_image/s3/2020-03/mol_fertotlenito.jpg?itok=Itr-5z6V

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

3dwhite
@Málna: Mert egy idö utàn kimarad a "csak" a mondatodból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Most nem a benzin a sláger, hanem a fertőtlenítő. Szájmaszkot nem fognak gyártani? Hazai piacra.
Csizmás Kond
A cimke attól függ hogy kinek a termékét csomagolják nem attól hogy kinek adják el.
csak úgy....
@Csizmás Kond: rendelhetnél magadnak egy tucat XXL es szájmaszkot cirmim,hogy legalább senki se láthassa azt az okos pofád,mikor koslatni mész...
szegfue
@Csizmás Kond: Ezt még Te sem gondolod komolyan... Akkor vegyük a cikkben megjelent témát: ha a MOL gyártja, akkor magyarul kellene feliratozni, de angolul van... akkor mégis szerinted kinek a terméke, az angoloknak?!
Málna
Az miért baj, ha nem csak a magyar piacra gyártják?
3dwhite
@Málna: Mert egy idö utàn kimarad a "csak" a mondatodból.
CsipkeRózsa
Azért mondják, hogy a magyar piacra gyártják, mert valószínű, hogy adunk néhány milliárd támogatást hozzá közpénzből.
CsipkeRózsa
@Málna: Ha itthonra is gyártanánk, illene magyarul is ráírni a tudnivalókat.
csak úgy....
mire ez a zizé a magyar boltokban kapható lesz,addígra a koronás beadta a fölmondását...
Csizmás Kond
@szegfue: Az ilyen hogy ki gyértje nem azt jelenti, hogy ő találta fel vagy ő fejlesztette ki hanem pl azt hogy vette a terméket és ő palackozza vagy még ő is kutyulja de még nincs joga más nevet adni...ezer féle oka lehet gogy azon a néveb hozza forgalomba...amúgy nem tudtam megnézni sem a terméket sem azt hogy milyen alapon gyértja tehát csak filó az egész a részemről.
peterkelemen
@Málna: Nem baj csak akkor nem kell hazudozni és úgy beállítani, hogy a MOL a magyar embereknek a segítségére siet. Ez több okból sem igaz: 1. Multi cég, aki eleve profitot hajszolja éjjel és nappal. 2. Nem ingyen adják ergó nem kell felmagasztalni. 3. Ha annyira magyarkodni akarnak, akkor legalább magyar címkével gyártsák le, de itt nem erről van szó. Max. elszórják egy kis részét Magyarországon a többi viszont egyértelműen megy külföldre.
peterkelemen
A MOLt kivásárolta vissza? Orbán és bűnbandája ergó logikus, hogy most is együtt mutyiznak ezzel is.
Oposit
@3dwhite: A legnagyobb válasz volt Málnának, amit eddig itt olvastam a propelleren! Szomorú dolog, de nagyon igaz! Elismerésem!
szegfue
@Csizmás Kond: Itt nem a nevén volt a hangsuly, hanem a termék feliratozásán...".. kinek a termékét csomagolják nem attól hogy kinek adják el." ..ami szerinted rendben van.
Csizmás Kond
@szegfue: Szerintem igen és fogalmam sincs hogy te az ilyeneken miért épp most akadtál ki amikor már évtízedek hosszú sora óta vannak temékek amelyeket itthon gyártanak de nem magyar a neve és a fő felíatozás sem ugyanis az ilyen termékeknek mindig van magyar magyarázata ha magyar üzletben adják el is csak meg kell keresni.
...és szerinted nem kéne gyársák vagy miért ölöd magad ?
Oposit
Úgy tudom, van olyan törvény, hogy amelyik országban forgalmaznak egy adott terméket, akkor azon a nyelven mindent fel kell iratozni rajta.
Lehet, hogy most gyártják hozzá a nagyítóval olvasható felragasztható kicsi magyar nyelvű matricát, mert talán Magyarországra is be fogják hozni valamelyik "külföldi" kereskedő-közvetítő segítségével.
szegfue
@Csizmás Kond: 20:24 Szerintem Te "ölöd Magad", mert már egészen másról irsz, mint eredetileg. De igenis gyártsa a MOL és a hazai forgalom részére és magyar feliratozással, ne pedig idegen nyelven, mert az ország nagy része nem tud angolul, igy akár légfrissitőnek is használhatnák!
csak úgy....
@szegfue: gondolog,hogy fölfogja ez a hözöngö,ütödött sicc,hogy mit akartál vele eredetileg közölni? sok sikert...
Csizmás Kond
@szegfue: ...sőt akár hajat is moshat vele, miért is ne ha nem képes még a jeleket sem megérteni...a lényeg hogy ölje a vírust bárhol van.
Ami meg a felíratozást illeti szerintem ennél bonyolultabb idegennyevű akármit már vettek emberek és ami a legfontosabb hogy ha nem tudod mi az ne vedd meg, miért is kéne valami amiről azt sem tudod eszik vagy isszák ?
...
Jozefina
Szemét világot élünk és ez a fidesz-kdnp keresztény, családszerető világa!!!?? Borzalom!!!??
csak úgy....
@Csizmás Kond: baxod cirmi,100 szónak is 1 a vége,éljen orbán viktor a szeretet és békesség istene,aki mindenkinél okosabb a világon,persze van pár kivétel,akiknél nem mer okosabb lenni,pld.putyin,erdogán,és a türk tanács meg az usa trampli...
gondolom, most megent lebaxol,hogy én globálisra vettem a problémát és az néked magas vagy anyagilag nem éri meg. fideszék elött,kényes témákban nem tudsz villogni,most igyekeztelek túlértékelni téged,mint az te magaddal szoktad csinálni!
cirmi a tévedhetetlen herélt...
Málna
@CsipkeRózsa: És miből gondolod, hogy nem lesz rajta magyar felirat?
Málna
@peterkelemen: Semmiféle felmagasztalást nem olvastam, de az tény, segítenek vele, egy rendkívül fontos hiánycikket gyártanak, amivel először az egészségügyet látják el.
Ha bármit gyártanék, én is angol felíratú címkét használnék, úgy könnyebben eladható a termék.
Málna
@3dwhite: Így tovább, mindig "csak" negatívan...:-)
Csizmás Kond
Ezerféle női krémek piperecikke vannak idegen nyelven forgalmazva de azért soha senki nem reklamált, sőt mutogatta hogy mije van, most meg egyből kuka lett ...
Nyírfa
Hazug fideszt a hazug holdudvarával hamarabb utol érjük mint a sánta kutyát. Ez a járvány itt és most pont azokat nem tanítja semmire, akik miatt végig söpör a világon.
szegfue
@csak úgy...: tegnap 20:47 Végül is reménykedtem...:))
Aki Én
@Málna: Ebből arra következtethetünk, hogy nem a hazai piac az első. Ennek jelentését kell magyarázni?
Málna
@Aki Én: Én meg ebből arra következtetek, hogy nem csak a magyar piacra gyártanak. Itt el lehet adni az angol feliratú termékeket, de külföldön nem lehet eladni a magyar feliratú termékeket. Akkor teljesen logikus az angol nyelvű címke, nem?
Aki Én
@Málna: A gyártás kezdete óta eltelt két hét. Hol láttál ilyen terméket?
Kookas
@Aki Én: őmár kapott is mert neres geci.
Málna
@Aki Én: Nem járok MOL kutakra, így nem láthatom.
Aki Én
@Málna: Akkor szuper helyen árulják? ha árulják...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.