Könnyen jótékonykodik valaki a máséból, tartja a dakota közmondás, különösen úgy, hogy azoktól lopták el a pénzt, akiknek most látványos adományozás és jótékonykodás formájában visszajuttatnak a lopott pénzből valamit. A hamis közbeszerzésekből és uniós támogatásokból meggazdagodott Tiborcz István (akinek a települések világítása ügyében elnyert uniós pályázataival kapcsolatban bűncselekményre utaló nyomokat talált az OLAF, de Tiborcz ellen nem indult vizsgálat Magyarországon, és ahelyett, hogy a börtönbe ment volna, a többmilliárdos összeget a magyar állam végül nem hívta le az Uniótól, hanem a magyar adófizetőkkel fizettette ki), ajándékként adja vissza a magyar népnek a magyar néptől elrabolt pénz egy részét, amiért a magyar népnek végtelenül hálásnak kell lennie.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Hallott valaki arról, h Lölő vett, adományozott gépet?
tudode
Tényleg!
.
Az Orbán-klán adakozott a napnál is világosabban szaporodó milliárdjaiból
.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+gazdagod%C3%A1sa&oq=Orb%C3%A1n+c&aqs=chrome.1.69i57j69i59j35i39j46j0l4.5218j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Na jó egyszer kirakatként adakozott őfélesége felgyűrt ingujjal
.
www.atv.hu/belfold/20180603-orban-is-adakozott-kotcsen-ennyi-penzt-dobott-a-perselybe-fotok
.
De még a törvényesített teljhatalom hiánycikk az étlapjáról nyugdíjáig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.