Igen jól látjátok a listán Magyarország a LEGUTOLSÓ! Szégyen és gyalázat, hogy hova rohasztotta le Orbán és bűnbadája a magyar egészségügyi rendszert. Orbán parancsára ezidáig több, mint 800 milliárdot herdáltak el sportlétesítményekre és ebben még nincs benne mennyi milliárdot dobtak ki az ablakon falábú focistákra.

Forrás: numbeo.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Bizony. ma egy 0,00 teljesítményű labdakergető fizetése 3 milla körül van. Egy életet ledolgozott orvosé 6-700 ezer, de az is csak november óta.
Miről beszélünk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Bizony. ma egy 0,00 teljesítményű labdakergető fizetése 3 milla körül van. Egy életet ledolgozott orvosé 6-700 ezer, de az is csak november óta.
Miről beszélünk?
Namely
Számoljunk!
Valaki elböffenti: 800 milliárd 2010 óta! Húúúú az nagyon sok! Ez éves 80. Ráadásul ennyi összesen ment el, a stadion áll, sok embernek jelentett, jelent munkahelyeket, ennek kisebb része, töredéke volt túlszámlázva.

A költségvetés éves bevételi főösszege 2019-ben 19580 milliárd volt. Ennek még a 80 is kevesebb, mint 0.5%-a.

Persze lehet vitatkozni, hogy ez miért nem egészségügyre, iskolákra ment, mert ez mindig nagyon jól hangzik, tudjuk, mennyi, de mennyi lélegeztetőgépet lehetett volna ebből venni.
Ez azonban puszta demagógia. Az igazság az, hogy az egészségügyet, államot az átlagmajom ott károsítja, lopja meg, ahol csak tudja.

Fejlettebb országot, egészségügyet, oktatást, k+f-et akartok majmok?

Hát jusson eszetekbe, amikor legközelebb megoldjátok "okosban", nem kértek számlát, nem lyukasztotok jegyet, csaltok az áfával, az ukrán cigit szívjátok, veszitek igénybe az állami juttatásokat akkor is, ha nem szorultok rá.

De jól tudom, hogy ott lesz a magyarázat: "csak így lehet itt megélni", "mindenki így csinálja", "ezé nem fizetek".

Nos, ezért nem lesz itt jobb, keves majmok. Mert ti vagytok többen és dolgozni, becsületesen élni nem akartok, csak csalni és bőgni.

Bocs, de kapjátok be! Élvezzétek a munkátok gyümölcsét!
Nessy
@Namely: nem csalhat mindenki a választással!
Namely
@simmering73: :DDDDD
Mennyi ellenérv! Na, kis maki, ki is lohaszotta le? Aki nem fizet be semmit, csak kivesz, hőbörög.

@Nessy: Ez most mire volt válasz? Mit igazoltál ezzel? Hogy nem igaz, amit írtam? Pont hogy engem igazoltál a szokásos "érvek" egyikének böfögésével: "nem csalhat mindenki a választással!"

Emlékszem, amikor 2010-ben Bokros azt mondta, hogy "aki potyautas, ... stb az ne szavazzon rám" nos, én rá és a változásokra szavaztam, a majmok, mint te, pedig a majmokra, az okosságok és bőgések hazájának fenntartására.
Clavigo
@Namely: kapja be neked a maláriás krokodil...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.