Szinte már komikusan feszült videót osztott meg a miniszterelnök.

Nem semmi: Hősies videóban mutatja be mai kalandjait Orbán Viktor

Senki nem kételkedik Orbán Viktor elhivatottságában a koronavírus elleni küzdelemben, de a miniszterelnök mai videója alapján azt hihetnénk, hogy Orbán egyszemélyes hadseregként száll szembe a járvánnyal.

A miniszterelnök egy napját bemutató videón érdekfeszítő zene mellett nézhetjük, ahogy találkozókra megy, értekezletekre ül be, egyeztet, reggelizik Orbán. Csak bírják az idegszálaink.

A videó itt nézhető meg:

Kép: Orbán Viktor/Facebook

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A gáton is megállta a helyét. Egy intésére megtorpant az árvíz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Nyírfa: Meglátjuk. Most nagyot bukhat vagy akár nagyot nyerhet.
Nyírfa
@human: Lehet. Nyerhet, ha a magyarok öngyilkosok akarnak lenni. De ezt nem tekintem győzelemnek.
Úgyhogy maradok a totális bukás mellett.
ómió
Pedig "lazán, liberálisan" is vehetné. Meg "elkúrtuk" és "hazudtunk reggel, éjjel meg este" módon is. De nem azért választottuk.
human
@Nyírfa: Nézd! Én 2018-ban döbbentem le, hogy a nyilvánvaló korrupció, a jogállamiság felszámolása ellenére a magyarok közel fele a fideszre szavazott. Az számomra egy kijózanító pofon volt. Akkor jöttem rá, hogy a saját értékrendemet kivetítettem a teljes magyar társadalomra és ezért gondoltam, hogy a többség is látni fogja azt amit én. De be kell látni, hogy jócskán élnek köztünk honfitársaink aki szerint például a polgármester igenis legyen gazdag, mert az az értékét mutatja és igazából nem is számít, hogy mi módon szerezte azt. Ugyanígy az ország felének fontos, hogy a vezető megmutassa néha az erejét még akkor is ha az nem etikus vagy jogellenes. Nekik a látható erő pozitívum és aki állandóan kompromisszumokat köt az meg gyenge vezető. Arra is van a társadalom egy részében igény, hogy mindenért legyen valaki más a felelős csak ők nem. Erre született meg az állandó ellenségkép gyártás.
Ezeket a dolgokat látta meg Orbán politikai pályafutása alatt és természetesen a folyamatos közvélemény kutatásokon keresztül (most már van rá lóvé dögivel) naprakészen látja az igényeket. Nem azzal van gond, ha azt mérik, hogy az emberek több zöldre vágynak a városban és akkor elindul egy zöldítési parkprogram a kormány részéről. Azzal van gond, ha azt mérik, hogy egyes népcsoportokat nagy százalékban elítélnek a magyarok és erre erősít rá a teljes médiájával és kormányzati eszközeivel hogy szavazatokat szerezhessen magának.
Nyírfa
@human: Abszolút. Hogy én mégis a bukását vizionálom, annak az a bizalom a motiválója, amit a fejlődés kikerülhetetlenségébe vetek.
Egyébként én a Kádár-érában éltem meg azt a kivetítést, amelyről említést teszel, ezért a rendszerváltáskor és az azóta eltelt évtizedek során tapasztaltak óriási, múlni nem akaró csalódást jelentenek: " én nem ilyennek képzeltem..." a népem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.