Mráz Ágoston reagált Török Gábor előrehozott választásokról szóló gondolatmenetére.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Inentől, onnantól tiszteletet érdemel Dr. Hadházy Ákos, aki nem hajlandó egy levegőt szívni azokkal, akik feláldozzák az országot még viszonylagos békeidőben is a HATALOM, és a LÓVÉ pöcegödrében:
.
www.google.com/search?q=K-monitor+Hadh%C3%A1zy&oq=K-monitor+Hadh%C3%A1zy&aqs=chrome..69i57j33.8191j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Még a koronavírus "támadása" idején is keccsölnek a lóvé után:
.
---- ORBÁN TANÍT: ÍGY KELL 11 MILLIÁRDOT KILOPNI EGY ERŐMŰBŐL
.
nepszava.us/orban-tanit-igy-kell-11-milliardot-kilopni-egy-eromubol/
.
Ejnye, bejnye Bibó-isták!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
@vacsi: Amit ti jól megjegyezhettek, az csak annyi, hogy a kormány 10 éve hazugsággal tartja fenn a hatalmát. Az ellenzék úgy áll a magyar emberek mellé, hogy nem engedi a kormány által tovább hülyíteni őket!
Aki Én
@Shikari: Azokra a táborokra gondolsz elmebeteg, amiket visszahoznál? Te sem vagy különb azoknál a kivedlett komcsiknál, akiket ma hangosan támogatsz.
Sámannus
@Shikari: Jó sokat hadoválsz kutyaütőkém, rohadj el a stadionoddal együtt ami az érdekedet szolgálja köcsög háziállat pofázzál még sok hülyeséget te szarházi állat.
Borsodi
Csak az elmebetegek agyába tud bele égni,hogy a kormányunk segít,az ellenzék meg gyilkos.Láthattuk tapasztalhattuk tíz év alatt mit tettek a családokért fiatalok boldogulásáért jövőjéért,nyugdíjasok,rokkantak devizások érdekében.Csak játszanak velünk,míg ők sütögetik a pecsenyéjüket.Szórják a pénzt fölöslegesen.közben meg sorra elszegényednek családok,rosszabb mint húsz évvel ezelőtt .www.youtube.com/watch?v=0VxR2o_ou74
canadahun.com/temak/az-orb%c3%a1n-korm%c3%a1ny-sz%c3%b3rja-a-p%c3%a9nzt-500-milli%c3%b3-forinttal-t%c3%a1mogatja-a-kanadai-magyar-reform%c3%a1tusokat.58636/

hvg.hu/cegauto/20191121_Oldalankent_egymillio_forintert_irhat_tanulmanyt_Szijjarto_testvere
Nessy
Ezeket a járványhelyzettel köszönő viszonyban sem lévő "salátákat" kell támogatni, amiket az éjszak leple alatt benyújtott Semjén és a kormány?? Na, ez "égjen bele az emberek emlékébe"! Az osztogatások, a színházak állami ellenőrzése, cenzúrája, az egyetemek alapítványi kézbe adása, ingatlanok elosztogatása stb. !
Titkosítások.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.