Az unió nem adott forrást a világjárvány elleni védekezésre – reagált a Fidesz Ujhelyi István szocialista EP-képviselő pénteki online sajtótájékoztatójára.

Fidesz: Az EU nem adott forrást a járvány elleni védekezésre

Az EU semmilyen forrást nem bocsátott Magyarország rendelkezésére a koronavírus elleni védekezéshez, miközben a magyar kormány már 245 milliárd forintot fordított a központi költségvetésből a járvánnyal kapcsolatos intézkedésekre, ebből 157 milliárd forintot eszközbeszerzésekre – közölte a Fidesz.

"Felszólítjuk a szocialistákat, hogy ne keltsenek hangulatot!"

- áll a kormánypárt közleményében.

Ujhelyi István korábban azt közölte: 520 milliárd forintnyi uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezéshez.

Szijjártó Péter pénteken azt közölte, a Türk Tanács és Kína is segített Magyarországnak, míg az EU ezt nem tette meg.

169 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Pegero: Orbánnak lenne helye a bitón,,,,,,minden más stimmel ,amit írtál
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@verőce21: Bocsi itt nem nekem kell elszámolni hanem aki elköltötte. Ez menni fog nekik, akik csak portyáztak lenge díszmagyarban?
Nekem azzal kell számolni, hogy nem lesz mentő orvos, gyógyszer, ember, és egyebek. Tudom ez nem érdekli a túlbuzgókat de mi csak ilyen földönfutók vagyunk, mint a hangyák és egyéb jószágok. Kevesen számolnak velünk.
durbincs
@Sámannus: menjen azt csak pippantson ? a szippantós kocsi hernyós tömlője, már régen csak a magafajtájára vár ?
Sámannus
@durbincs: Mi van pípamocsok tőled a szippantó is elhányná magát.
teuton
@verőce21: Ezeket a dolgokat nem a hatosagoknak (rendörseg, adohivatal, stb.) kellene kideriteni? Ja, hogy erre nincs igeny kormanyoldalrol, bezzeg amikor ellenzekiekröl van szo, akkor meg a titkosszolgalatot is bevetik, hamis adatokkal lejaratast folytatnak (Gattyan ügy) ami a vegen 50 milliardba került. Azt a szamlat ki fizette ki es miböl? Te tudod, hogy a kormanytagoknak es holdudvarnak milyen adoparadicsomokban van szamlaja? Persze nekik nincs, bar eddig minden bukott diktatorrol kiderült, hogy volt, Ceausescutol kezdve Janukovicsig, az azsiaiakrol meg afrikaiakrol nem is beszelve!. Persze csak a bukasuk utan...
verőce21
@Sámannus: Te valamit nem jól értelmeztél!
Ha feljelentéssel kívánsz élni, jó, ha ezeket az adatokat beszerzed előre, amiket javasoltam. Sőt, praktikusan egy részét csatolod a feljelentésedhez...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.