A főváros teljes területén ezt javasolja a kormánypárt a kijárási korlátozás miatt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ezek idióták??? Mutassanak példét, tegyék szabaddá a parlament alatti parkolót!!! Karácsony folyamatosan egyeztet a bavásrló központokkal, plázákkal a parkolóhelyek szabad használatáért és nem ki seredménnyel!!!
A sok fidesz-kdnp-nek azt kellene követelni, a főnökétől, hogy a korházakat, gyógyszretárakat folyamatossan lássák el a védekezéshez szükséges eszközökkel!!! A katonai jelenlét nem megoldás, csak olaj a tűzre!!! obán provokálja az ő népét, aki remélhetőleg bölcs marad!!!??
Nessy
remek ötlet! Jöhet a megoldási javaslat! Hol tudnak parkolni? Mert az elmúlt években sok szép terv született PR parkoló ügyben is, aztán maradt elképzelésnek!
Pálinkás Pál
Halkan kérdezném fidesznyikek...minek az ingyen parkolás,ha szerintetek mindenki maradjon otthon??? Tényleg ennyire hülyék vagytok???
solidedge
Jó ötlet. Természetesen a fideszes városokra is ki kell terjeszteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.