A Publicus szerint a járványhelyzet jót tett a Fidesz népszerűségének is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Persze ez is csak egy vissza ellenőrizhetetlen hazug eredmény. A Fidesz nem hiába lop el annyi közpénzt, ebből fizeti a 30 ezüstpénzt a Júdásoknak...
vacsi
@Béla333: Nem hiszem, hogy erről van szó. Sokkal inkább arról, hogy ha magunkba nézünk, nem igen tudnánk mit javasolni, ha mi lennénk a kormány helyében. Ez most az ő felelősségük, nekik kell a döntéseket meghozni - és én úgy látom, a kezdeti tétlenkedés után egyre jobbak az intézkedéseik.
Béla333
@vacsi: 19.40
Bele navigálták magukat (és az országot) egy ilyen helyzetbe, hogy aztán azért legyünk hálásak nekik, hogy megpróbálják az országot kirángatni ebből a slamasztikából?!
A közvéleménykutatónak nevezett manipulátor cégek meg azt hazudják büntetlenül éveken keresztül, amit csak akarnak illetve amit az őket megvásárlók elvárnak!
Miért pont ez működne normálisan ebben az országban?
namihami
Megfelelő összegért a közvéleménykutató cégek hajlandók a megfelelő válaszokat hallani. Addig és annyi embert kell megkérdezni, amíg a megfelelő százalékig eljutnak. A többi már csak statisztika.
Erre a legjobb példa a fideszes házi kutatócégek tevékenysége. Milliárdokért, de egy Nézőpont vagy Századvég (stb.) azt bizonyít, amit elvárnak/követelnek/megfizetnek nekik/tőlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.