Mindazok, akik az egészségügyi védekezésben részt vesznek, a kellő védőfelszereléssel lesznek ellátva – ígéri a külügyminiszter.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

creativehun
A fényes tekintetű vezénylő tábornok..már hetekkel ezeleőtt azt nyilatkozta..szembe hazudva a kamerát és az egfész országot..,hogy mindenből bőven el vagyunk látva elegendő készlettel...aztán később kiderült ,hogy még csak ez után küldte szét a világba a portyázó hadakat. Hazudik minden pillanatban mindne témában..és akkor elvárná,hogy bárki elhiggye...se önös célja nincs teljhatalommal?? !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Aki Én: Másik cikk alatt eü-ben dolgozó édesanyja azt mondja, minden nap kapnak maszkot az ott dolgozók. Ezért mondom, döntsétek már el...
Málna
@Yoda69: A sebészmaszkot kell cserélni pár óránként. Arról beszélünk?
kulabombaafityiszre
@kereső: ma, 09:17
Soha ne vitatkozz idiótákkal!
Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
/Woody Allen/
Yoda69
@Málna: Az egeszsegugyben dolgozoknak, foleg azoknak akik a fertozott betegekkel foglalkoznak, minimum FFP-2-es minositesu maszk kell (ennek olyan a szuroje a virus nem tud atjutni rajta), gumikesztyu, veduruhazat stb. Ezeket az eszkozet minden egyes alkalommal cserelni kell, amikor kijonnek kezelobol, ugyanis a virus megtelepszik a ruhazon, kesztyun stb. Ujrahasznalni nem lehet.
Aki Én
@Málna: ,, Neked is van 5 maszkod, nekem is van 5 maszkom. Két patikában jártam az elmúlt egy hétben, mindkettőben volt maszk. Most akkor van vagy nincs? Döntsük már el..."
Én vagy 10 patikában jártam az elmúlt egy hétben, egyikben sem volt. Tucatjával szólalnak meg az orvosok, patikusok, elmondják, hogy nincs maszk. Legalábbis a töredéke annak, ami kellene.
Nem teszel mást, mint orbán védelmében, gyakorlatilag mindenkit meghazudtolsz. Bravó!!!
Sőt, a legszebb, hogy kínai ,,barátainktól" ,,kapott" (drága pénzért vásárolt, miután szinte csak Kínában gyártják) tesztek 80 %-a selejt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.