Mindazok, akik az egészségügyi védekezésben részt vesznek, a kellő védőfelszereléssel lesznek ellátva – ígéri a külügyminiszter.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

creativehun
A fényes tekintetű vezénylő tábornok..már hetekkel ezeleőtt azt nyilatkozta..szembe hazudva a kamerát és az egfész országot..,hogy mindenből bőven el vagyunk látva elegendő készlettel...aztán később kiderült ,hogy még csak ez után küldte szét a világba a portyázó hadakat. Hazudik minden pillanatban mindne témában..és akkor elvárná,hogy bárki elhiggye...se önös célja nincs teljhatalommal?? !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
creativehun
A fényes tekintetű vezénylő tábornok..már hetekkel ezeleőtt azt nyilatkozta..szembe hazudva a kamerát és az egfész országot..,hogy mindenből bőven el vagyunk látva elegendő készlettel...aztán később kiderült ,hogy még csak ez után küldte szét a világba a portyázó hadakat. Hazudik minden pillanatban mindne témában..és akkor elvárná,hogy bárki elhiggye...se önös célja nincs teljhatalommal?? !
Béla333
Minden csak jövő időben!
Majd ez lesz, majd az lesz... Jó reggelt! A vírus már itt van! HETEK ÓTA!!!
Málna
@creativehun: Nem azt mondta, hogy a járvány végéig elég a készlet, hanem hogy az adott szintnek megfelelően van elég védőfelszerelés. De mivel tudta, hogy azt a szintet igencsak túl fogjuk lépni, így még időben kereste a lehetőséget az újabb beszerzésekre.
Eladott Ország
@görbetükör: ma, 10:44; Nos látod egyenestükör kellene nem görbetükör, ezért küld Orbán tiszteteket a kórházakba, tesztek helyett. Jelen esetben a hatalom akarata nem tisztességes. A hatalom isteni eredete megszűnt, s helyébe a választói akarat lépett. A magyar nép nem tudja ,vagy nem képes a választott vezetőinek megüzenni, hogy nix lopás, nix csalás, nix hazudozás és aki nem tartja be, azt én a nép elzavarom. Nem érti a magyar választó polgár azt sem, hogy a hatalom az övé, és csak szolgálatra a nép akaratának megfelelő szolgálatra adja át a hatalmat a választásokon a többséget kapott pártnak, pártoknak , jelenleg egy állampártnak, maffiaállamnak. Fel kellene fogni, hogy az ország minden magyar állampolgár közös féltő tulajdona, nem csak egy szűk magát elitnek nevező rétegé, és ha ezt megérti talán azt is tudni fogja, hogy a hazának mindnyájan édes gyermekei vagyunk, nemcsak a magukat annak kikiáltók. scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/90769404_1565099440320342_1669712748713345024_o.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=adJV96fk2lgAX_5QPtD&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&_nc_tp=7&oh=c8e3b1f74a4662fbe0227574c1d5f404&oe=5EA52219
Eladott Ország
@Málna: Amikor megérkezett Kínából – ami már itt volt milliószám, ugye, csak kevesen látták – a védőfelszerelés, Orbán buggyos gatya helyett farmerban, de maszk és kesztyű nélkül villogott a kamerák előtt. Csupasz kézzel még jól össze is tapogatta a szállítmányt. Minden magyarok hőseként pózolt, mint egy pojáca. Ebben minden benne volt, ami Orbán: mert ő a világon olyan hatalmas formátum, aki ilyen áldozatokra is képes a fertőzés lehetőségének torkában. Persze mifelénk erre azt mondják: ez az ember nem normális. Nem. Kell a közönség a megmentő, a Mindenható szerephez. Bebizonyítani, hogy több védőfelszerelést hozott a röpcsi, mint ahány stadiont felépített ez az ember. Miközben az országban előbb és több katona állt állig fegyverben, mint védőmaszk és lélegeztetőgép az egészségügyben. És miközben elrendelte százezernél több diáknak és pedagógusnak az online oktatást, de az országgyűlésnek ez nem jó módszer, hiába van minden képviselőnek több százezres laptopja – közpénzből. De nem, mert akkor nem garázdálkodhatna kedvére. Ellenünk.
Orbán semmi mást nem fog fel, csak saját magát: azt hiszi, hogy zsonglőrként egy mozdulattal beleteszi a vírust a kalapba. Mert ő ezt is tudományosan előkészítve táplálná bele az emberek agyába, és majd a jobboldali fölény igazolja minden mozdulatát. Lótúrót, a felhatalmazási törvénnyel nem lenne szüksége tovább a seggnyalóira sem. A koronavírus előselejtezőjén már elbuktunk: hazudtak, titkolóztak, félrebeszéltek, mintha nem is az emberek életéről lenne szó.
Nem mindegy hogyan és milyen áldozatokkal, de a koronavírusnak egyszer – nem tudni, mikor – vége lesz. És majd akkor jöhet egy újabb leszámolás: Orbánnal, a királyi koronára váró vírussal. Már így is késő, nem lesz könnyű, de most segítsünk egymáson, mert ezt a diktátor vírust csak élve lehet legyőzni. Akkor talán mi kapjuk a piros pontot a majdani ( nem a seggünkre a piros pöttyöt ) történelemkönyvekben.
Aki Én
@Málna: nem! Ő már akkor azt mondta, hogy minden van, mikor az eü egybehangzóan cáfolta. Az első napokban.
Ma azt tagadja, hogy az eu súlyos milliárdokkal támogatja Mo-t.
Málna
@Aki Én: Többször elmondták, hogy az adott szintnek megfelelő mennyiségű védőfelszerelés van. Ha a járvány végéig elég felszerelés lenne, akkor miért mondta volna Orbán, hogy kiküldte az embereit beszerzésre? Gondolkozzatok már picit...
Aki Én
@Málna: miért mondja a komplett eü az első naptól, hogy nincs védőfelszerelés? Mindenki hazudik, csak a gazdád nem?
Gondolkozz már egy picit...
Málna
@Aki Én: Nekem nincs "gazdám". Neked van?
Mert az eü a teljes járványidőszakról beszél, míg Orbán az adott időszakban gondolkodik. Ilyen egyszerű.
kereső
@Málna: Ezt honnan veszed? Az eü- orvosi kamara jelen időben beszélt/beszél cáfolva a miniszterelnököt. Miért beszélne az egész járványidőszakról? Az a helyzet, hogy hiába jött be már "állitólag"3millió maszk- az továbbra is hiánycikk - és az eü személyzet sem kapott elegendő mennyiséget. Jött több mint százezer teszt- és mégsem tesztelnek. Hol vannak az eszközök? Na nem én kérdezem, hanem az orvosok, mentősök. Hová lett az, amit orbán és palkovics külön köszöntött a reptéren? Bizonyára tudod. Mint ahogyan azt is meg tudod magyarázni, hogy az operativ törzsnek /orbánnak 3 hétre volt szüksége ahhoz, hogy egy szállitmány védőfelszerelést beszerezzen.Hol vagyunk attól, hogy mindenki megvegye,ill kapjon legalább egy maszkot, ha kimegy az utcára.
Málna
@kereső: Onnan veszem, hogy Orbán egyértelműem mondta, és az eü részéről is volt olyan nyilatkozat, hogy nem LESZ elég a védőfelszerelés.
Nincs azon mit csodálkozni, hogy három hét alatt került ide a szállítmány, hiszen világjárvány van, tehát hiánycikk a védőfelszerelés.
szegfue
@kereső: Már ne is haragudj, de gondolataidat inkább kiabáld bele egy kutba... ettől a hanghullámoktól talán a kut vizének felszine hullámozni fog... Málna "nagyivü" véleménye a hsz-idtől egyáltalán még csak meg sem mozdul...:((
kereső
@szegfue: Köszi. Akkor ezek után minden hülyeségét hagyjam szó nélkül. Még a végén azt találja hinni, hogy ő a legokosabb, és csak ő tudja a tutit. A kormány is ezt teszi- nap, mint nap tolja a hazugságait az emberek arcába- ami a végén "igazsággá" lészen. De talán igazad van, hagyni a fenébe az egészet, foglalkozzak csak a saját dolgaimmal.majd olvaslak továbbra is benneteket.
Jozefina
Kell a védőfelszerelés a rendőrségnek és a katonaságnak, akik védik a fidesz-kdnp elcseszett politikáját!!!??
kereső
és az utolsó szó jogán: a hollandok a kinából vásárolt védőeszközök 60%-át kidobták a kukába, mert silány minőségúek voltak- azaz egyáltalán nem védtek. Micsoda jó üzlet a "baráti" kinának. Az olaszoknak "szeretettel" küldött putyini adomány 80%-a volt selejtes gagyi. De természzetesen ez a feldicsérendő. És az is, hogy annak alapján amit toporzék elmondott- a kormány állitásaival ellentétben, Magyarországon egyáltalán nem volt megfelelő mennyiségű védőfelszerelés kórházakban, eü. intézményekben, annak ellenére, hogy orbán ezt hazudta. Az a felülről nyitott kassza, tartok tőle ,egyáltalán nem létezik.
De majd a kásler féle kézikönyv mindent megold.Ja, annak az ára is bizonyára benne van a "védekezés felülről nyitott kasszájában"- ami lehet, hogy alulról is nyitott.
Yoda69
@Málna: Te szerencsetlen feleszu. orban maga mondta ne azt nezzuk amit mond hanem amit csinal. Ha azt mondja van eleg maszk, de utana fuhoz fahoz rohangal maszkert akkor szerinted mi az igazsag?
Ne legyel mar ennyire ostoba, joasszony! Hithu fideSSeskent tudhatnad hogy mit es mit ne higgyel el fokolomposodnak. Ja meg annyi, hogy a szamokkal is hazudnak orbanek. Jo tizszer annyi fertozott lehet az orszagban mint amit beismernek. Ezt egy egyszeru aranypar szamitassal te magad is igazolhatod, ha megnezed mennyien haltak meg a szomszedos orszagokban es mennyi regisztralt fertozott van naluk.
human
"Hollandiában visszahívják a kórházakból a Kínából vett védőmaszkok felét, mert pocsék a minőségük"
444.hu/2020/03/29/hollandiaban-visszahivjak-a-korhazakbol-a-kinabol-vett-vedomaszkok-felet-mert-pocsek-a-minoseguk

Remélem legalább azokat a maszkokat ellenőrizni fogják amikkel a dokik és ápolók a koronavírusos betegek környezetében dolgoznak.
szegfue
@kereső: NEM!!! Teljesen félreértettél!! Én ezt csak Málnával kapcsolatban gondoltam, de sajnálom, ha nem fogalmaztam egyértelmüen. Nem kell szó nélkül hagyni, csak arra akartam utalni, hogy a vele való "párbeszéd" olyan, mintha egy verebet tanitanál sakkozni. A véleményedre továbbra is kiváncsi vagyok, ill. sokan kiváncsiak vagyunk!
Málna
@Yoda69: Éppen ezt magyaráztam, nem figyeltél. Azt mondta Orbán, hogy van elég maszk MOST, de az nem azt jelenti, hogy három-négy hónapra elegendő van. Ha én azt mondom, hogy van itthon elég élelmiszer, az a jelenre vonatkozik, nem arra, hogy ez három hónapig elég lesz. Érted már?
A spanyol viaszt meg nem te találtad fel, mindenki tudja, hogy jóval több a fertőzött, mint ahány pozitív teszt, az operatív törzs is ezt hangoztatja már jó ideje. Mi ellen hadakoztok állandóan?
Yoda69
@Málna: Hat nem semmi vagy joasszony, Neked mindenre van egy logikatlan valaszod.
MOST sincs eleg maszk. Az orszag lakossag 10 millio fo, es mindenkinek kene legalabb 5 maszk (tartalekkal egyutt). Nekem pl ennyi van, es van PFF2-es is ami a virust is megszuri.
De otthon most az 3 millio maszk van amit a kinaiak kuldtek, de mint kiderult nem felel a minosegi eloirasnak (meret, szuro). Ezen kivul van 7 tonna maszknak valo textilia. Na de ebool mikor lesz maszk?

Mondtam mar, ha valamit orban kijelent, akkor annak pont az ellenkozeje igaz.
Tehat ha orban azt mondta, hogy van elég maszk MOST, akkor ez a pavatancnak megfeleloen azt jelenti, hogy NINCS eleg maszk MOST. Ezert is kuldte szet pribekjeit szerte a vilagba maszkot kunyeralni.
Málna
@Yoda69: Neked is van 5 maszkod, nekem is van 5 maszkom. Két patikában jártam az elmúlt egy hétben, mindkettőben volt maszk. Most akkor van vagy nincs? Döntsük már el...
Aki Én
@Málna: ...tényleg sokkoló a butaságod! Az eü dolgozók az első naptól a mai napig elmondják, hogy nem volt és nincs elég felszerelés.
Te tényleg súlyos elmebeteg vagy, ha azt várod, hogy ezt a gazdád kimondja.
Sámannus
Csak el ne kiabáljuk. A spanyolok, és a hollandok elég gagyi felszerelést kaptak. A pohos könnyen pofonba szaladhat, ha kritikátlanul elfogad mindent. A fujug pedig vissza mennek és folytatják a póker partit. Itthon pedig betlit mondanak az orvosok.
Yoda69
@Málna: Itt nem rolad vagy rolam van szo, hanem 10 millio emberrol.
Az egeszsegugyben dolgozoknak peldaul napot tobbszor kellene csereni a maszkot, kesztyut stb. De nincs mint mondjak, es miert hazudnanak ebben a kerdesben.
Ne legyel mar ennyire szuk latokuro es szemellenzos.
Az egy dolog hogy fideSS imado vagy, de ha valaki hibazik azert ne dicserd agyon oket.
Málna
@Aki Én: Másik cikk alatt eü-ben dolgozó édesanyja azt mondja, minden nap kapnak maszkot az ott dolgozók. Ezért mondom, döntsétek már el...
Málna
@Yoda69: A sebészmaszkot kell cserélni pár óránként. Arról beszélünk?
kulabombaafityiszre
@kereső: ma, 09:17
Soha ne vitatkozz idiótákkal!
Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
/Woody Allen/
Yoda69
@Málna: Az egeszsegugyben dolgozoknak, foleg azoknak akik a fertozott betegekkel foglalkoznak, minimum FFP-2-es minositesu maszk kell (ennek olyan a szuroje a virus nem tud atjutni rajta), gumikesztyu, veduruhazat stb. Ezeket az eszkozet minden egyes alkalommal cserelni kell, amikor kijonnek kezelobol, ugyanis a virus megtelepszik a ruhazon, kesztyun stb. Ujrahasznalni nem lehet.
Aki Én
@Málna: ,, Neked is van 5 maszkod, nekem is van 5 maszkom. Két patikában jártam az elmúlt egy hétben, mindkettőben volt maszk. Most akkor van vagy nincs? Döntsük már el..."
Én vagy 10 patikában jártam az elmúlt egy hétben, egyikben sem volt. Tucatjával szólalnak meg az orvosok, patikusok, elmondják, hogy nincs maszk. Legalábbis a töredéke annak, ami kellene.
Nem teszel mást, mint orbán védelmében, gyakorlatilag mindenkit meghazudtolsz. Bravó!!!
Sőt, a legszebb, hogy kínai ,,barátainktól" ,,kapott" (drága pénzért vásárolt, miután szinte csak Kínában gyártják) tesztek 80 %-a selejt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.