Donáth Ferenc, akit politikai tevékenysége okán, mint a Budapesti Nagy Imre Társaság egyik alapítóját ismer a közvélemény, ezúttal mint belgyógyász, kardiológus főorvos közösségi oldalán teszi fel nagyon is ésszerű kérdéseit a kormánynak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Hol van, hol van...??
Hát máshol!
Az ára van biztos helyen...
tudode
Hol van, hol!
.
Nem elég ha a szarkabőrbe bújt csúszómászóKÁK mutogatják magukat, hogy "csak" 16. napja helyezték magukat "hadrendbe", mindenféle vírus ismeret nélkül, dirigálva a szakembereknek
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+16.+nap&oq=Orb%C3%A1n+16.+nap&aqs=chrome..69i57j33l3.6385j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Akkor, amikor a vírus hónapok óta sertepertél a szomszédos országokban, többek között számHÁBORÚVAL etetik a koronavírus áldozatait, "csak az idősek", oszt' mégsem, mert 37 évest is megtalált a vírus, a hírek szerint, ki tudja mennyi a halálos áldozatok száma a narancs ködösítés miatt, mivel még az operatív törzs tagjai is alárendeltségébe tartozik egy szakbarbárnak!!!
Béla333
Hol van, hol van...??
Hát máshol!
Az ára van biztos helyen...
Yoda69
Biztos meg mindig a vamolasra varakozik. orban pribekjei nem engedik at amig a kinaiak nem fizetik meg az extra vamot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.