Online tartott sajtótájékoztatón jelentette be Dr. László Imre, Újbuda polgármestere, hogy a XI. kerület két háziorvosa is megfertőződött koronavírussal.

Az első Gazdagréten praktizált, a második pedig Őrmezőn, ahol most nem várt helyzet állhat elő: mivel a körzet három háziorvosa közül ketten veszélyeztetettek (egyikük kora, másikuk friss műtétje miatt), és nem dolgozhatnak, így a jelenlegi, lebetegedett doktor kiesésével háziorvos nélkül maradhat a 10 ezer lakosú terület.

Jelenleg mind a két doktor házi karanténban tartózkodik.

A videóban emellett a polgármester felhívta a figyelmet az egészségügyi ellátásban tapasztalható eszközhiányra is – mint ismert, korábban azt kérte a kormánytól, tegyék áfamentessé az önkormányzatuk által megrendelt védőfelszereléseket.

Címlapkp: Facebook/Demokratikus Koalíció

(index.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@peterkelemen: vannak idős szüleid, rokonaid?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Idősek közül csak a betegek patkolnak el, akik amúgy is elpatkolnának ha kapnának egy erősebb influenzát.
peterkelemen
Nem halnak bele idősek csak a krónikus betegségben szenvedőkre veszélyes és a rossz immunrendszerrel rendelkezők. Kigyógyult egy 101 éves férfi Olaszországban a koronavírusból www.blikk.hu/aktualis/kulfold/kigyogyult-egy-101-eves-ferfi-olaszorszagban-a-koronavirusbol/plt5chm
Meggyógyult egy 95 éves koronavírusos svájci nő www.origo.hu/nagyvilag/20200327-felepult-a-koronavirusfertozesbol-egy-95-eves-svajci-no.html
Csak enyhe tünetekkel jelentkezett a koronavírus a 71 éves(!) Károly hercegnél: www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/kiderult-ez-volt-az-elso-dolga-karoly-hercegnek-miutan-megtudta-hogy-koronavirusos/kmgvydz
Többen kigyógyultak a koronavírus okozta fertőzésből www.youtube.com/watch?v=F2g0LWldJsg
division
@peterkelemen: Szerinted ez vigasztalja azokat, akiknek van bármiféle krónikus betegsége, de egyébként egy influenzába nem halnának bele, mert van ellene védőoltás? Tovább megyek: Az idős emberek sem feltétlen halnak bele az influenzába, éppen a védőoltás végett.
Yoda69
Hol vannak a maszkok amiket orbán vett at személyesen a reptéren?
Hol van a turkok 7 tonna maszkja amit szijgyarto lengetett be?
Azt tudjuk a fideSSes malemukoktol hogy a 6,5milliard euro uniós támogatás, aminek az első részletét orbanek már le is hívtak, nem igaz.
Na de akkor hol van az ami igaz? Vagy már ok maguk se tudják mi igaz és mi nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.