Egy órára lekapcsolták Budapest díszkivilágítását Föld Órája elnevezésű akcióhoz csatlakozva – közölte Karácsony Gergely szombat este a Facebook-oldalán.

A WWF kezdeményezésére Budapest is csatlakozott az idei akcióhoz, ezért szombat este fél kilenctől egy órára lekapcsolták a város díszkivilágítását – írta a főpolgármester.

Budapest egy órára sötétbe borult

Hozzátette: most a legfontosabb, hogy "összefogjunk és együtt legyőzzük" ezt a járványt, de ha egyszer ezen túl leszünk, a klímaváltozás veszélyei még velünk maradnak.

"Tanulnunk kell ebből a krízisből, először is azt, hogy az emberi életnél nincsen fontosabb. A járvány után nem térhetünk vissza az elmúlt időszak felelőtlen gyakorlatához. Meg kell értenünk, hogy ha a bolygónkat védjük, akkor egymást is védjük"

- fogalmazott Karácsony Gergely.

(MTI)

(Fotó: Mónus Márton/MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Mikor védte az ember a bolygót? SOHA. A bolygó, majd akkor lesz jó állapotban ha minden ember kihal.
fahrenheit451
@Pegero: A "Ki gondolja komolyan." a különbség a kettő között.
Orbán eddigi cselekedetei miről árulkodnak?
Szerintem arról, hogy nem tisztel, sem istent, sem embert, sem természetet - sem semmit, ami jó.
Orbán csak és kizárólag a rosszat szereti. Orbán nem ART, hanem ÁRT.
Ezt ki lehet dumálni (csúsztatva, hazudva), de ezt csak a vak nem látja.
Sámannus
@Pegero: Mondja majd putyinod is, és akko mi van? Ez végig fog söpörni az emberiségen, amig ellenszere nem lesz. Pontosan azokra lehet számítani, akik minálunk félre vannak állítva. Légy szíves tiszteld Budapest főpolgármesterét, és a budapestieket akik megválasztották. Hiába handabandázol ő egy kiváló ember, aki sokunknak példát mutat.
Amit reklámozol az lejárt lemez, bármikor esküsznek ők mindennek az ellenkezőjére is. Néhány nap vagy néhány óra és a világ kifordul alóluk, Kihányja őket, mert a világ gyomra ezektől hányingert kap.
Sámannus
@Pegero: A választópolgárait tisztelem de őt lehetetlen tisztelni, mert ma is csak a hatalmát védi nem az országot. Az aki ma is többet szór ki önfényezésre mint védőfelszerelésre azért én semmibe sem veszem, nem osztják meg az információkat a lakossággal, az orvosokkal, lepukkantott egészségüggyel kínozzák az embereket haza küldik a súlyos betegeket, mert már semmire nincs kapacitás, pedig a hatalmas országosan nagymértékű megbetegedések még el sem kezdődtek.
A prímszámokról csak annyit, hogy az nem életbevágó kérdés, de például az oktatás szüneteltetésének kihirdetése szűk tíz óra alatt egy hétvégén kihirdetve elég rázós úgy, hogy a reggeli dumagépben még az ellenkezőjét böfögte, majd másnap a hazaküldött diákokat visszahívták kipakolni a kollégiumokat. Alyukas agyú fidesznyikek mindeszt annak köszönheti, hogy képtelen elfogadni az ellenzéki ajánlásokat.Attól foschnak, hogy beteszik a hatalomba az ellenzékiek a lábukat. Hasadt elmével nem lehet kormányozni az országot bárki legyen is az, alkalmatlan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.