A rendőrséggel együttműködve a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Központ katonái segítik a koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozás betartatását reggel 8 órától.

Katonai járőrök tartatják be a kijárási korlátozást az országban

Szombaton – a városok sajátosságait is figyelembe véve – Budapest, Cegléd, Szigetszentmiklós, Székesfehérvár, Szolnok, Debrecen, Hódmezővásárhely, Győr, Tatabánya, Salgótarján és Kaposvár piacain segítették katonai járőrök a rendőröket, és velük együttműködve gondoskodtak arról, hogy az állampolgárok egyrészt megismerjék a bevezetett szabályokat, másrészt betartsák a rendelet rájuk vonatkozó előírásait.

Emlékeztettek arra is, hogy a veszélyhelyzet kihirdetése óta a Magyar Honvédség több, a rendőrség munkáját és a civil társadalmat támogató feladatot lát el.

(MTI)

(Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Szergej Szergejevics és Ivan Ivanovics járőröznek este, ellenőrizendő a kijárási "korlátozást". Egyszer csak meglátnak egy sötét alakot: Szergej lekapja a gitárt és lelövi. Mire Iván: Miért lötted le, még van 10 perc a kijárási tilalomig! Szergej: Tudom, de ismerem, messze lakik, nem ért volna haza tízig...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Hablaty és a valóság, avagy Zotyóka néztél már tükörbe

Miközben a kormány nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára drámai hangú szózatot intézet a nemzethez, NER-társai …

www.facebook.com/kormanyzat/videos/210944746783147/

Kovács Zoltán videóüzenetében hagsúlyozta, hogy: bár ők (értsd a kormány) minden szükséges intézkedést meg fognak hozni, azonban ez kevés:
„De mindez nem elegendő, ha nem kapunk segítséget Önöktől, minden magyar állampolgártól. Hiszen a szabályok betartása, az nem elsősorban az operatív törzs érdeke, nem is a kormány döntésének kérdése, hanem minden magyar ember érdeke”!
Érthetjük ezt úgy is, hogy aki nem tartja be az a magyar emberek érdekei ellen cselekszik?
Nem ,ez nem egy költői kérdés volt!
Ajánlom mindenki b. figyelmébe a nepszava.hu „Könyökpuszi, vállveregetés: a kormánypárti képviselők tesznek a távolságtartásra” című dokumentált összeállítását.
„Miközben naponta ezerszer halljuk, hogy maradjunk otthon, az idősek ne menjenek sehova, az ősz hajú fiataldemokratákról lepereg a figyelmeztetés.” – írja, pedig a helyzet ennél sokkal rosszabb
justhpeter
@Yoda69: Tévedés. A sok dühödt embert semmi nem fékezi meg. Amikor a sok dühödt ember összegyűlik ők fognak pánikszerűen menekülni.
Jozefina
Orbán a magyarokra küldte a pitbuljait!!! Rendőrség, tek, katonaság!!!?? Próbáljon valaki bármit is szólni!!!
Érdekes módon ezekre jut védőmaszk!!! Bár Cecilia asszony a magyarokat azzal kábítja, hohy a maszk nem véd meg semmitől, egészséges embernek felesleges hordania!!!
Akkor a járőrözők kik elől veszik el a maszkot??? Az egészségögyben és a szociális ellátásbaban dolgozók elöl!!! Ezért nincs elég felszerelés a korházakban, háziorvosoknál és sajnos betegednek meg sorban!!!
Nagyon nagy káosz van orbán fejében!!?? Háborúban áll saját népével szemben??!!
Málna
@Jozefina: A te fejedben van káosz. Ez a maszk, ami a katonákon van, csak arra jó, hogy a katona ne fertőzzön meg senkit. Őt magát nem védi meg a vírustól.
ómió
Anarcholiburnyákokkal nem lesz egyszerű!
Nyírfa
@Yoda69: ma, 4.28

Ez nagyon valószínű. Hogy felnőtt ember létükre mennyire nem értik a felelősség mibenlétét, látványosan mutatja, hogy a mai napig utazgatnak, személyes találkozókat forszíroznak, melyeken maszk és kesztyű nélkül jelennek meg, testközeli kapcsolatban. Valaki a saját köreikből, akinek még nem ment el a józan esze, szóljon már nekik, hogy a saját életükkel virtuskodhatnak, de másokéval nem, különösen, hogy ők, szerencsétlenségünkre, egyelőre Magyarország vezetői.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.