Az ellenzék ismét hazudik, amikor azt állítja, hogy az Európai Unió támogatást biztosít Magyarországnak a koronavírus elleni védekezéshez – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton.

Hollik István a Fidesz Facebook-oldalán közzétett videóban azt mondta: Brüsszel semmilyen új forrást nem biztosít Magyarországnak.

Hollik István szerint hazudik az ellenzék

Hozzátette: ezzel szemben a kormány csak eddig 245 milliárd forintot fordított a koronavírus elleni védekezésre, ami ráadásul felülről nyitott keret. Azaz minden forrás biztosított a magyar emberek egészségének megvédésére, és a járvány okozta károk enyhítésére – hangsúlyozta.

A kormánypártok nevében arra kérte az ellenzéket, hogy ne terjesszenek hamis információkat. Ilyen nehéz helyzetben összefogásra van szükség, nem pedig rosszindulatú félretájékoztatásra – emelte ki Hollik István.

(MTI)

(Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Hollik úr. Miért van az hogy nem tud arról amit az egész ország? Micsoda aljas dolog letagadni akkora hatalmas segítséget csak azért mert az "ellenség" adja. Önök gennyes kelés lettek hazánk testén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Biztos Hollik nem olvasta, ezért a Fideszesek (és a KDnP-sek) figyelmébe:

"A politikus levélben kérdezte meg Elisa Ferreira kohéziós ügyekért felelős uniós biztost, hogy az EU 37 milliárd eurós Koronavírus-reagálási befektetési kezdeményezéséből Magyarországnak mennyi jut.
A biztos válaszából kiderült, hogy
Magyarország összesen 5,6 milliárd euró, vagyis mintegy 2000 milliárd forintnyi támogatást hívhat le az alapból, és ebből 1,468 milliárd euró vagyis 520 milliárd forint már a magyar államkincstárnál van.
... az EP-képviselő birtokába jutott egy március 18-i keltezésű levél is, amelyben
Ferreira és Nicolas Schmit foglalkoztatásért és szociális jogokért felelős biztos az uniós válságkezelési támogatások pontos összegéről tájékoztatják a magyar kormányt,
egész pontosan Palkovics László innovációs és technológiai, Kásler Miklós emberi erőforrásokért felelős minisztereket, és Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikai államtitkárt."
https://index.hu/kulfold/eurologus/2020/03/27...

Nyilván 10 nap kevés volt Hollik mókamesternek ahhoz, hogy elolvassa ezt a levelet. Vagy (és ez a rosszabb változat) nem tudja értelmezni, hogy mi van a levélben leírva.
Van egy harmadik variáció is: lehet hogy Hollik nem tud olvasni??!!
tudode
Meredjünk abban, hogy a ZORBÁN ÉRA előtt az adott szónak is volt értéke, de a székházmutyi óta már a leírt, és a kimondott szónak sincs értéke, mert elcsórikázta/ja a szarkabőrbe bújt csúszómászó:
.
---- Ujhelyi: 520 milliárd forint azonnali uniós támogatást kapott Magyarország a koronavírus elleni harcra
.
https://index.hu/kulfold/eurologus/2020/03/27...
.
Híre a világban:
.
.---- ORBÁN LETAGADTA AZ UNIÓ 2000 MILLIÁRDOS SEGÍTSÉGÉT ÉS A TÜRK TANÁCSOT ÉLTETTE
.
https://nepszava.us/orban-letagadta-az-unio-2...
.
És mindezt a társadalomnak koronavírus közepette kell eltűrnie ha tudja, ha nem!

.
balos
@Anna24: Apád nem mondta,hogy bránerrel a szádban ne legyél?
Eladott Ország
Ennek a gerinctelen fidesz gecinek rinocérosz bőr van a pofáján!
https://nepszava.us/orban-letagadta-az-unio-2...
Orbán Viktor letagadta az unió 2000 milliárdos segítségét és a türk tanácsot éltette ! HAZUDOTT! Az Európai Unió 2000 milliárd forinttal, 5,6 milliárd euróval segíti Magyarországot a koronavírus elleni küzdelemben. Ezt szavazta meg az Európai Parlament. Orbán rá egy nappal azt hazudta a propaganda céljára fenntartott rádióban, hogy az Unió nem segít Magyarországnak. Egészen pontosan ezt mondta: “Kínától és a Türk Tanácstól kaptunk segítséget. Így áll ebben a pillanatban a helyzet. Ettől mi még maradunk az EU tagjai. Ez az otthonunk, de látni kell, hogy most nem innen jön a segítség.”
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://olkt.hu/wp-content/uploads/2020/03/90...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.