Orbán Viktor az ellenzék, a média elleni erődemonstráció részévé tette a katonákat.„Fejlett országoknál évek óta megszokott a katonai jelenlét az utcákon, nem értem miért kell egy ilyen válsághelyzetben is a feszültséget szítani, csak gratulálni tudok!” – dorgált meg az egyik olvasó a…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán király fakó király léptet sánta lován

elmélkedések arról, hogy militáns sértődöttsége vagy cezeromániája a meghatározó elsődleges és mozgatja a másikat, avagy egy természetes retardációnak vagyunk tanúi


(m.blog.hu/ko/kozeletipad/image/ok.png)
ez a kép nem tegnap készült.
Vannak mindenféle mondások arról, hogy mi mindenre derülhet fény a bajban, köztük olyanok is, hogy őszintébbek a dolgok. Nos, nem mintha a szavakon kívül – mit te gondusz nem vagyok én olyan – bármi is utalna arra, hogy nem elmebeteg, de a baj még kihozta belőle a legrosszabbat is. Már nem csak megváltónak de egyenesen omnipotensnek képzeli magát. Amit csak tetéz a túlhajszolt hiperaktivitása.
Amit csak még röhejesebbé tesznek mára már karikatóra szinten kihangsúlyozódó testi adottságai. Csökött termete (ami adottság) – ami mellett a katonáskodásai még röhejesebbek – mostanra gusztustalan háj-pacnisággal párosult (ami már bőven saját jellemtelensége bizonyítéka).

(m.blog.hu/bl/bloggerbob/image/2020/marcius/orban_olomkatonai/diszsorfal.jpg)
Ez a kép sem tegnap készült!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.