Kanka Andor, a Magyar Orvosi Kamara Csongrád megyei elnöke megelégelte, hogy gyakran hasonlítják az új koronavírust az influenzához. Pedig a koronavírus nagyon nem olyan, mint az influenza. A szegedi orvos összegyűjtötte, hogy miben különbözik a két vírus egymástól. Az eltérés nagyon lényeges, mindenkinek tisztában kellene lenni vele.

Forrás: szeged.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...ez a hitetleneknek akik amúgy még így sem fogják elhinni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...ez a hitetleneknek akik amúgy még így sem fogják elhinni...
division
@Csizmás Kond: A hitetlenek (vagy inkább mondjuk úgy, okoskodók, netalán buták?) ebből sem fogják felfogni miről is van szó. Immunológus rokonaim ma mondták nekem is, hogy otthon maradni az elkövetkező két hónapban minimum, ettől a járvány lelassul, és talán el is fog múlni nyár környékén, fél-egy éven belül pedig meglehet az oltóanyag ellene ( folynak a gyógyszerkísérletek is), viszont az is benne van a forgatókönyvben, hogy eltűnik végleg mint a SARS.
Pálinkás Pál
Ez így nettó csúsztatás!!!...most tételesen is cáfolhatnám a fideszes orvos böfögését!!! de látom már a két troll itt védi...gyorsak voltatok!!!
division
@Pálinkás Pál: Egyre inkább az a véleményem, hogy ebben a témában itt te vagy a fő troll.
Pálinkás Pál
@division: igazán...no ezen kívül linkelj valamit ide ahol orvos ekkora marhaságot állít...és nem a fidesz fizeti!!!
Pálinkás Pál
@division: na tisztázzuk már...dobálódzol itt a fertőzöttek számával...csak ismert fertőzéseket tudod mondani,mert nincs szűrés..tehát csak már az igazán megbetegedetteket ismerjük...az a több tízezer ember aki tünetmentesen átesik rajta,azt miért nem veszed be a számokba???még a tisztiorvosotok is elismerte hogy kb 25 szörös azok száma akik átesnek rajta úgy,hogy orvoshoz sem kell mennni!!!
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: és most ezt miért nekem küldöd...már írtam hogy szerintem valakik be akarják dönteni a világgazdaságot...
division
@Pálinkás Pál: Feladom, majd lesz ami lesz.
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: épp azért merthogy erősödj a hitedben...
Pálinkás Pál
@division: hu.wikipedia.org/wiki/COVID%E2%80%9319-pand%C3%A9mia
semmi értelme a vitának valóban...ezt még nézd meg,tegnapi adatok...még az aggastyánok közül is 5 ször többen gyógyulnak ki belőle,mint ahányan belehalnak...ezek számok ..who-s számok nem én találtam ki...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: hu.wikipedia.org/wiki/COVID%E2%80%9319-pand%C3%A9mia
te is átnézheted az adatokat,aztán részemről befejeztem,mindenki úgy retteg ahogy akar!!!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali, ha ennyire nem félsz miértnem vagy most kint ?..itt ülsz és mondod hogy nem kell félni...így akárki legénykedhet.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: nemrég értem haza...egész délelőtt nem voltam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.