Rendkívüli közleményt adott ki Szentes város polgármestere a városban regisztrált koronavírusos esetekről. Tájékoztatása szerint vasárnap, március 29-én arról tájékoztatta őt a város kórházának főigazgatója, hogy újabb hét betegnél mutatták ki a tesztek a koronavírus jelenlétét.

Betört a koronavírus-fertőzés a nagymágocsi idősek otthonába, nyolcan megfertőződtek

Müller Cecília újságírói kérdésre arról tájékoztatott az Operatív Törzs napi sajtótájékoztatóján, hogy a nagymágocsi idősek otthonából szállítottak be más okból, egy esés okozta trauma miatt egy beteget, aki a kórházban belázasodott, ezért elvégezték rajta a tesztet, ami pozitívnak bizonyult.

A járványügyi vizsgálat során megvizsgálták az idősek otthona többi gondozottját – 286 ápolt van az intézményben – köztük még hét fertőzöttet találtak. Őket szállították a szentesi Bugyi István Kórházba. Müller szerint az idősek otthona dolgozói közül senki sem bizonyult fertőzöttnek.

(444.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Tekintettel arra, hogy népritkítás zajlik nem meglepő. Sajnos amíg az emberek nem értik meg, hogy az egész koronavírus hisztéria egy nagyon is megszervezett dolog addig reménytelen, mert akik most azt ígérik, hogy őket védik pont ők azok akik az ellenségeik, gyilkosaik ezeknek a szerencsétlen megvezetett embereknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Clavigo: Jól jártál, hogy bekerültél, de ne félj. Tégedet nem bánt a koronavírus, mert oroszláneledelnek is hitvány lennél. :)
jesz
Ha az idősek otthonában 286 ápoltból 8 fertőzöttet találtak, akkor nincs ok a kalapdobálásra, mert a vírus már ott kuksol többi idős ember szervezetében, csak idő kérdése ki mikor lesz lázas. A személyzet akaratlanul is hordhatja a bacikat, miközben az áldozatos munkájukat végzik. Ha valahol, akkor ott az intézményben tényleg totális zárlatra van szükség..

Lélek az ajtón se be, se ki...
Yoda69
Mi az hogy betört a vírus? A vírus molekulák fogták a samut és bezuztak az ajtót, majd beozonlottek az intézménybe?
Nem kéne tultolni a cimadast, így is eléggé pánikban vannak az emberek.
Yoda69
Mi az hogy betört a vírus? A vírus molekulák fogták a samut és bezuztak az ajtót, majd beozonlottek az intézménybe?
Nem kéne tultolni a cimadast, így is eléggé pánikban vannak az emberek.
division
@Jozefina: Az idősek otthonából szállították be a kórházba, és ott lett lázas, nem az otthonba szállítottak be egy sérültet.
Macskaszem
Biztos, hogy sok a látens fertőzött, tesztelés híján azonban csak a súlyos esetekre derül fény, a többiek vígan fertőznek tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.