A koronavírus miatt zárták le, de a gyári munkások miatt újranyitják. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megállapodott Richard Sulík szlovák gazdasági miniszterrel, hogy a két ország újranyitja a – koronavírus-járvány miatt lezárt – somoskőújfalui határátkelőt, így mindazok a magyarok és szlovákok, akik a határ másik oldalán dolgoznak, ezen az átkelőn tudnak munkába járni. Szijjártó Péter ezt a Facebook-oldalán közölte vasárnap. Miközben maradj otthon kampányokat harsognak a kormányzati oldalakon és a kormányzati fizetett celebek eközben a fertőzést vidáman be- és kihurcolásszák a határok mentén.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Abszolút, de nincs összhangban a magyar kormány a saját intézkedéseivel sem. Én meg azt mondom NE MARDJ OTTHON ha élni akarsz! Csináljatok ellenkampányt, mert megmondtam az elejétől fogva, hogy a kormányok HAZUDNAK!
CsipkeRózsa
Legalább lehet víruscserét csinálni, hozzák-viszik a vírust.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.