Léteznek a szakemberek, akik sorolják a szükséges lépéseket. Látni, hogy rövid idő alatt akár százezrek veszíthetik el állásukat, hamarosan több százezren kerülhetnek számukra megoldhatatlan élethelyzetbe.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
azért nem lép a fitymasz kormány mert az O1G érdeke az hogy minél tovább fenntartsa a rettegés állapotát és a felhatalmazás nélküli rendkívüli állapotot!!! Ez mocsok O1G semmit nem törődik a magyar emberek létével!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Hogy miért nem cselekszik a kormány?Eccerű,mint a fakocka.Ez egy impotens kormány,aki mondhatni,egyszemélyben orbánból áll,és a világon mindent ráhagynak erre a mini-Hitlerre.Eddig se érdekelte az egészségügy,bizonyos kor fölött meg már nem változik az ember.Neki megmaradt az infantilizmusa,ami érdekli,az a foci,meg a kisvonat.Ha nem a sok stadionba tolta volna zsákszámra a pénzt,hanem rendbetette volna az egészségügyet,most nem lennénk ekkora [email protected] kijárási tilalmat (nem a korlátozást) már rég be kellett volna vezetnie.Kezdek arra gyanakodni,arra játszik,hogy a nyugdíjasok jórésze húzzon az örök vadászmezőkre
simmering73
@csipetke: Utolsó mondatodban az igazság. Összeomlás előtt a nyugdíjrendszer.
levarosbukta
@Nyírfa: Biztos vagyok benne, hogy meg vannak fenyegetve, be van ígérve nekik a selyemzsinór, sőt még azt is eltudom képzelni hogy a családjukon keresztül vannak megzsarolva. De pont azért kellene most megálljt parancsolni.
Nyírfa
@levarosbukta: Egy fideszes fenegyerek kéne, aki nem fél tőle, és maga mellé tudja állítani a vacillálókat. Vagy néhány milliárdos üzletember foghatna össze, és zárhatná el a szponzorálását.
De ez még nem rólunk szól, nekünk ebben e helyzetben meg van kötve a kezünk - lábunk -, és ezzel Viktor minden képzeletet felülmúlóan vissza is él. De: a járványnak vége lesz. És utána meg kell szerveznünk magunkat.
verőce21
@Nyírfa: Móriczka, neked mindenről csak az jut eszedbe: "Hogyan lehetne megragadni a hatalmat"!
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkóf!!!te szemét pipamocsok, nem tudsz végleg lerohadni te hazátlan vándor cigány!!!Takarodj már visssza a pöcegödörbe ahonnan kibújtál!!!Aljas egy szemét senkiházi tróger vagy!!!Te egy homo degeneratikusz vagy, az emberi faj szégyene!!! te mocskos román köpőcsésze!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.