Nem gondoltuk volna, hogy egyszer még hasznos lehet a vasárnapi boltzár. Szlovákiában kedden jelentették be, hogy vasárnap zárva tartanak a boltok, ugyanis ezzel is csökkenteni kívánják a járvány ideje alatt az emberi kontaktokat. A közösségi médiában számos magyar netező javasolta, hogy itthon is megléphetné ezt a kormány. Az a fura, hogy Semjén Zsoltnak ez még nem jutott eszébe. Itthon a vasárnapi boltzár 2014-ben a KDNP által kezdeményezett törvénymódosítás volt, amely megtiltotta a bevásárlóközpontoknak és a 400 négyzetméternél nagyobb alapterületű üzleteknek, hogy vasárnap nyitva tarthassanak. Mindez azonban csupán 2015. március 15. és 2016. április 23. között volt érvényben. Ki gondolta volna, hogy ugyan csak 6 év után, de még egy KDNP-s ötlet is értelmet nyerhet? Persze most, hogy hasznos is lehetne, ne várjuk, hogy alkalmazni is fogják kormányrészről.

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Azt se várjuk, hogy a KDNP-nek ez eszébe is jusson, feledékenyek.
Nessy
@CsipkeRózsa: Most a hétfői szavazásra gyúrnak! :-))
levarosbukta
Sok munkavállaló, vállalkozó, kereskedő, vendéglátós megszívta azt az egyéves vasárnapi boltzárat. Aki most a vasárnapi boltzár mellett kardoskodik az fizesse meg az emiatt elküldött dolgozók bérét. Más farkával a csalánt ne verjük ha nem feltétlenül muszáj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.