A brit lap szerkesztőségi cikket közölt, amely szerint a világjárvány lehetővé tette Orbánnak, hogy a kritikusokat és a politikai ellenzékét partvonalon kívülre tegye.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez meg a vasárnap esti online tüntetés volt:
444.hu/2020/03/29/ez-a-rohadt-virus-akar-megbekelest-is-teremthetne-de-kozos-hazank-miniszterelnoke-nem-akarja-a-nemzet-egyseget
Az EU vezetői sokat tehetnének orbán visszafogására!!! Vajon akarnak???
Nessy
@Jozefina: helyettünk nem dönthetnek! Itt a 2 millió + Levelezőtagozatosok szavazatával elért 49% = 2/3.
A kapott pénzt a kormány nemes eleganciával letagadja, és tovább uszít az unió ellen. Illetve most már az ellenzék ellen is, egyre tisztességtelenebbül. Hiszen a járványügyi intézkedések meghozatalához nincs szükség külön felhatalmazásához. Amihez ez a törvény kell, azt nem demokráciának nevezik! De "hála 133 bátor ember lelkiismeretes gombnyomogatásának", ez fog következni! Hogy szakadjon rájuk az ég!
csipetke
Hápersze.Látják külföldön is,hogy mire ment ki a dolog.Pont lesz@rja orbán a válságot,a vírust,meg az embereket is..Egy dolog érdekli/érdekelte, a teljhatalom.Bár én,mint laikus,úgy gondolom,hogy innentől egyáltalán semmit nem kenhetnek az ellenzékre,ha hülyeségeket csinálnak,(volt benne részünk jó sokszor) ők a hunyók,illetve orbán egyszemélyben,mert legyünk őszinték,mindenről ő dönt,és körülötte a kesztyűsbábok bólogatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.