A szülővárosa lakói iránti szolidaritás jegyében az általam alapított Nyílt Társadalom Alapítványok biztosítják a pénzt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Hoppa! Na ez ki fogja verni a biztositekot a taho gecinel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@RonaGyuri: Tkp. mit akarsz mondani? Mert amit most írtál annak se füle se farka, csak egy szokásos mondat, melyet bármely témához kapcsolódva minden alkalommal igyekszel megosztani.
Eriksson
@Aki Én: 14:57 folytatom a félbehagyott idézetet: "Csak annyit ér, amennyit hozzárendelnek. Ezért vigyázó szemeiteket most az alapítványokra függesszétek, mert az ügylet lebonyolítása hatalmas költségekkel járhat, s marad a nesze semmi, fogd meg jól."
Aki Én
@Eriksson: ...igazad van, így pontos. Így még idiótábbnak tűnsz!
csipetke
@Aki Én: 8.22 Szerencsére ezt a pénzt nem tudja lenyúlni a fityfasz,mint azt az 1 millió dollárt,amit Soros a vörösiszap-károsultak megsegítésére adott.Csináltak belőle valami tanösvényt fillérekért,a többi meg beleragadt a fideszes enyves tenyerekbe.Azt nyilatkozta Karácsony,miután megköszönte a nagylelkű adományt,hogy a bp-i egészségügyiek,és a szociális ágazatban dolgozók védelmére,és szűrésére fogják felhasználni.
Aki Én
@csipetke: ...és most azt mondja a szemét propaganda, hogy ,,bevásárolta magát Budapest vezetésébe"
Kolontár vezetésébe is ,,bevásárolta" magát anno. Ő volt az első támogató, azóta sem számoltak el azzal a pénzzel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.