Láttam, kaján, öntelt vigyor ült a képeden, a kétharmados szavazás végén. Azt hitted nyertél, mint eddig mindig. Hogy mától tied az abszolút, a totális hatalom. Csak van némi gond, haver Mert hiába nyekeregte kánonban a teljes papagájkommandód a parlamentben, hogy mindez a járvány miatt kell, hogy ez nem diktatúra, mert még a tegnapig hívő orbánista szomszéd is azzal fogadott este, hogy „ezt nem nyaljuk be, a hülyék a túloldalon vannak”.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez az írás kiváloan elemzi a helyzetet...öngólt rúgtál vityka!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Ez az írás kiváloan elemzi a helyzetet...öngólt rúgtál vityka!!!
verőce21
A járvány végén amikor a kormány visszaadja a különleges jogosítványokat, akkor minden tetves ellenzéki propagandista arról fog áradozni, hogy éjt nappallá téve, folyamatos partizánharcban, ők voltak, akik meghátrálásra kényszerítették a fasiszta zorbán diktatúrát...
Eladott Ország
Jelen esetben a hatalom akarata nem tisztességes. A hatalom isteni eredete megszűnt, s helyébe a választói akarat lépett. A magyar nép nem tudja ,vagy nem képes a választott vezetőinek megüzenni, hogy nix lopás, nix csalás, nix hazudozás és aki nem tartja be, azt én a nép elzavarom. Nem érti a magyar választó polgár azt sem, hogy a hatalom az övé, és csak szolgálatra a nép akaratának megfelelő szolgálatra adja át a hatalmat a választásokon a többséget kapott pártnak, pártoknak , jelenleg egy állampártnak . Fel kellene fogni, hogy az ország minden magyar állampolgár közös féltő tulajdona, nem csak egy szűk magát elitnek nevező rétegé, és ha ezt megérti talán azt is tudni fogja, hogy a hazának mindnyájan édes gyermekei vagyunk, nemcsak a magukat annak kikiáltók.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/90704919_1318568698344203_7462578798618214400_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=ibiAXnfFh3UAX8y8c76&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&_nc_tp=7&oh=8176533964775dc11556cad4a115865b&oe=5EA1C56D
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/90819848_1827071344090427_5425859075827040256_o.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=cPkv2ifCNKUAX_b369x&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&_nc_tp=7&oh=3e51c20bde1964e54ba85b360eae34fb&oe=5EA24FF2
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/90625023_1828224570641771_3491244237628899328_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=3WBTKo-W1VsAX9VsgYo&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=3c27bc9c2791cfd5cfdd7154fb872401&oe=5EA297A8
Pálinkás Pál
@verőce21: ha orbánon múlik,sosem adná vissza...csak sajna lesznek nemzetközi tényezők...
flex
Fogunk mi még újságírókat kiszabadítani jövő március 15.-én. De ha úgy alakul, idén október 23.-án is jó.
verőce21
@Nessy: A kormány döntéseit továbbra is felül lehet vizsgáltatni az Alkotmánybírósággal, ezért nem igaz, hogy a felhatalmazás korlátlan hatalmat biztosít.

Vagy azt vitatod, hogy a tetves ellenzék majd nem a saját sikereiről fog áradozni?
Eladott Ország
Ezt az utcán kell eldönteni, a járvány után. A petíciózás sem hatja meg a fasiszta és illegitim fidesz maffia kormányt, nem hogy a tüntetések és társaik, mert csak röhögnek mindenkin, ezek a kipcsak patkányok csak az erőből értenek.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/82214960_114010220133080_5888304694282944512_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ohc=tFaLmEQa9YMAX_OhLaf&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=4d75c5d9368cac3e907c80cfdff467ee&oe=5EC60313
Pálinkás Pál
@verőce21: te igenhülye...arról az AB-nek nevezett gittegyletről beszélsz ami tele van fideszesekkel???
Eladott Ország
@Horizont: És még választásokat sem kell tartani, lehet oszolni!
vacsi
Mocskok! Most össze kell fogni, a nép érdekében! Persze, az ilyen mocskok sem szeretnék, ha az ő pereputtyuk halna meg!
A kormány helyesen jár el, többet nem igen tehetnek. Minden más rajtunk múlik...
Jozefina
Az Alkotmánybíróság az utolsó hazai fellebbezési lehetőség. Ezt meg kell tenni bármi is legyen a végeredménye!!! Csak ezután lehet EU-s bíróságot igénybe venni!!!??? Ez a békés rendezés útja!!!
Pálinkás Pál
@vacsi: ahogy mondod,összefogni,és járvánnyal együt titeket is eltüntetni!!!
Nyírfa
@Eladott Ország: ma, 12.00

Erre a szintre meg kell érni. A magyarok közül mindig csak kevesen tudtak lépést tartani a fejlődéssel, a csoda tudja, talán tényleg a puszták népe , lóra pattanni, karikás ostort pattogtatni, íjat feszíteni , ehhez értene , de bele lett erőltetve egy, az európai civilizáció által természetesnek tartott rendszerbe, az államba, és ebben nem találja a helyét. Azok a kiválóságok, akik nevet szereztek a magyar társadalomnak, gyakorlatilag a már jóval előttünk itt élő, illetve az évszázadok során betelepült népcsoportok leszármazottai. Az elkerülhetetlen keveredés csak segített a magoroknak az európai integrációban, de az olyan lassú, nehézkes, hogy a Kádár-rendszert leszámítva - amikor tömegesen tanulhattak az emberek, és fokozatosan egyre jobb életkörülmények közé kerülhettek - csak egy elmaradt régiója vagyunk a kontinensünknek. Sajnálom, nagyon, hogy ez a nemzet, amely sokszínűségéből adódóan végtelenül gazdag lehetne, ékköve Európának, megy visszafelé az időben, egyre, egyre távolodva a többiektől, akik a haladásra tették le a voksukat.
Nekünk kevés Bajnaink van, kevés Hadházynk, kevés Juhász Péterünk, kevés Gulyás Marcink . Mi álldogálunk, időnként beleszívunk a pipánkba és elmélkedünk a mások dolgain. Mert hogy a másoknak vannak dolgaik: építenek valamit, amiben szeretnek élni - mindannyian, közösen.
Nyírfa
@vacsi: A mocskok mi lennénk, hölgyem?
Nessy
@verőce21: A nem létező Alkotmány kormánypárti bíráira gondolsz? Ezzel az erővel a marslakókhoz is lehet fordulni!
nezelodo
A cikk első mondata valóban szembetűnő volt, az öntelt győzelmi mosoly Orbán képén. Majd lehervad egyszer...
Nyírfa
@Horizont: Nem mindig ír butaságot, néha még tetszikelem is a beírását. De ez most úgy hatott, mint amikor bunkóval fejbe vágnak valakit.
Zsopiale
Kiről van szó? Csak nem a csuti rémtörpéről.?
verőce21
Ideje lenne szépen összegyűjteni, hogy a virtuális oldalakon kik azok, név szerint, akik tudatosan, szándékosan, aljas indokokból destruálnak, uszítanak...indokolatlanul rémhíreket keltenek.
verőce21
Szomorú tapasztalni, hogy a felkészült jogi szakértők mennyire eltűntek az ellenzéki oldalról, az ellenzéki megszólalóknak pedig alapvető szövegértési és jogértelmezési problémáik vannak. És egyszerűen nem értik, hogy egy ilyen rendkívüli helyzetben a jogrend hogyan alakul át.
Málna
Tipikus magyar szokás, ha valaki a csúcson van, már rögtön a bukásást vizionálják. Lehet, hogy egyszer majd elbukik Viktor, de akkor is zseniális, ahogy véghezvitte ezt is. Élvezzük a pillanatot...:-)
vacsi
@Pálinkás Pál: Mit jelen az, hogy "titeket"? Kikre gondolsz? Ha arra, hogy a Fideszt támogatom, hát tévedsz. Én a népet támogatom (bár kommunista sem voltam), azt szeretném, ha minél többen megúsznánk ezt a dolgot. Nem is annyira mi - mert már én is öreg vagyok -, hanem a gyerekeink, unokáink... Aki a jelen helyzetben a kormányt akarja gyengíteni, mocskolni, a bizalmat benne megingatni, az bizony, pont a gyerekeinket, unokáinkat akarja tönkretenni! És mindenkiét, válogatás nélkül!
Azért én is követem az eseményeket, és sajnos, úgy látom, hogy jelenleg egyetlen párt sem tudna érdemben fellépni ezzel a láthatatlan ellenséggel szemben. A javaslataik komolytalanok. Itt nem a gazdasági kérdések a fontosak, hanem az emberélet. Ehhez meg kitartás és összefogás kell!
Sziszifusz
@Málna: 15:43
Most elárultad magad ! Élvezed a pillanatot !
Aki ezt a pillanatot élvezi az csak perverz alak lehet. Az vagy szadista, vagy mazoista attól függően, hogy a korbács melyik oldalán van. Bármelyik eset áll fenn, a beállítottsága mindenképp abnormális.
Pálinkás Pál
@vacsi: te...egy vírust élünk át??? Ránéztél az adatokra világszerte??? a fiatalokat nem nagyon látok még fertőzöttek között sem,halottakról nem is beszélve!!! de akár megnézheted a frissen közölt magyar adatokat,mátol nyilvános...aztán jelezd felém ha találtál fiatalt,vagy olyat aki amúgy is nem komoly betegségben szenvedett!!!
kereső
@Málna: Machiavelli: 'A cél szentesiti az eszközt".
Eladott Ország
@verőce21: Valóban változik a világ.
Sajtótájékoztató Orbanisztánban:
- Van kérdés?
- Igen...
- Majd mi megmondjuk mi lehet a kérdés. Amit ön akar kérdezni, az nem.
És ezután mindig így fog lebonyolódni.
vacsi
@Pálinkás Pál: Azért már egyre gyakrabban hallani fiatalok, sőt, gyerekek megbetegedéséről is. És egyelőre azt sem tudják, miért elsősorban az idősek betegszenek meg. A z egyéb betegségek között meg kevés van, ami előbb-utóbb önmagában halált okozott volna, bár a szervezetet valóban legyengíti. Szóval, vigyázni kell, MINDENKINEK, nem csak magára, hanem másokra is! Ehhez meg összefogás, türelem, és kitartás kell - ahogy azt a kormány kéri!
nezelodo
Nacsak, mégis átalakul a jogrend, ahogy írja itt a már nem titkoltan a hivatásos kolléga? Eddig csak arról volt szó, hogy az járvány miatt a terjedés megakadályozása érdekében korlátozó intézkedések történnek, ami helyes. A jogrend átalakítását eddig nem említette a vezér. Lehet, hogy nem véletlen tartották sokan aggályosnak a teljhatalmat?
Pálinkás Pál
@vacsi: hát persze,még véletlenül sem elképzelhető hogy egy 80 feletti beteg ember meghal!!! és fiatalok megbetegedéséről nemigen hallani,fertőzése lehet,kihordja náthával,amennyiben nincs más komoly baja!!! Jó lenne utánaolvasnál!!!
Rockxy
há igen.
a hülyeség szentesíti a tévhiteket.
vacsi
@Pálinkás Pál: "Müller Cecília arról is beszélt,
több gyermek fertőződött meg, vannak köztük egész kiskorúak. Van olyan köztük, akinek – bár nincs lélegeztetőgépen – segíteni kell, hogy megfelelően történjen az oxigéncsere a tüdejében."
Ez is a propellerben jelent meg, ma délelőtt. Ehhez nem szóltál hozzá...
Szerintem nem árt vigyázni, és be kell tartani a szabályokat. Ha csak ennyit tehetünk, legalább ezt tegyük meg!
Pálinkás Pál
@vacsi: Nem akarok vitatkozni...mert cilike biztos mindig igazat mond...ne sértődj meg,de nem tartom hiteles forrásnak...de tegyük fel hogy igaz...egy járvány veszélyességét nem a kirívó estekből határozzuk meg,hanem az átlagból...és bizony az átlag erősen azt mutatja,hogy aggastyánokon,és krónikus betegeken kívül nemigazán találsz áldozatokat...ez a szar a netben ...sajnos az adatok elérhetők...lehet maszatolni,de a számok valósak maradnak!!!
vacsi
@Pálinkás Pál: Adja Isten, hogy Neked legyen igazad!
Zsopiale
Időt sem hiszem, mert aligha fogja kihúzni addig ez a köpcös hazug hazaáruló náci rablógyilkos parazita patkány féreg...
Eladott Ország
@Zsopiale: Ő csak egy közönséges bűnöző cigány geci!
Aki Én
@Málna: Zseniális, ahogy valaki Európában példátlan módon korlátlan időre, korlátlan hatalmat adat magának a csicskáival? Egy olyan ember, aki 100 milliárdokat költ propagandára közpénzből, miközben hiánycikk az alapvető védőeszköz a döglődő eü-ben? Te tényleg súlyosan beteg vagy. Nem akarom elhinni, hogy ilyen emberek élnek köztünk. Elképesztő... :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.