A húsvéti sonka és kolbász nem jelent nagyobb veszélyt mint máskor, de most érdemes elővigyázatosnak lenni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Ezt a barmot kellene inkább Hypos vízben áztatni. Jó sokáig...
Pálinkás Pál
Cilike megint nagyot alkotott a tojással meg a hypóval...ha nem nyersen eszed,akkor teljesen felesleges,mert mind a főzés ,mind a sütés elpusztítja a vírust!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.