Az Operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján Müller Cecília elmondta: az eltelt 24 órában 46 fővel emelkedett az igazoltan fertőzöttek száma, 492-re. Az eddig 16 elhunytról azt mondta az országos tisztifőorvos: „a legtöbb elhunyt szív-, és érrendszeri megbetegedésben szenvedett, de voltak rosszindulatú daganatos, valamint gyomor bélrendszeri megbetegedés küzdők is.”

Müller Cecília arról is beszélt

több gyermek fertőződött meg, vannak köztük egész kiskorúak. Van olyan köztük, akinek – bár nincs lélegeztetőgépen – segíteni kell, hogy megfelelően történjen az oxigéncsere a tüdejében.

Müller Cecília közölte az is, hogy

Új eljárásrend lesz a vizsgálatokban

"De az is a WHO eljárásrendje alapján készül."

Kórházi kezelésre csak akkor van szükség, ha a beteg állapota azt indokolttá teszi

- mondta Müller Cecília.

Forrás: 24.hu, Origo

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Istenem ez a nő mihez ért??!!!
Szerinte vajon mikor indokolt a korházi ápolás???!!! Milyen állapotba kell kerülnie abetegnek ehhez??!!
Mindig ujabb és ujabb eljárásrendek a vizsgálatokban!!!?? Fontos hozzá tenni, hogy "De az is a WHO eljárásrendje alapján készül." !!??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Istenem ez a nő mihez ért??!!!
Szerinte vajon mikor indokolt a korházi ápolás???!!! Milyen állapotba kell kerülnie abetegnek ehhez??!!
Mindig ujabb és ujabb eljárásrendek a vizsgálatokban!!!?? Fontos hozzá tenni, hogy "De az is a WHO eljárásrendje alapján készül." !!??
tudode
Ahogy múlnak őfélesége által saját bajsza meg a tatár kihírdetett veszélyhelyzet óta egyre semmitmondóbb, laposabb ez a rendvédelmisek által irányított beszámoló az egyetlen nőneművel, akit a vörösiszap katasztrófakor alkalmával zárt szívébe őfélesége:
.
----- A koronavírussal harcol, de a vörösiszappal is küzdött Müller Cecília
.
A koronavírussal harcol, de a vörösiszappal is küzdött Müller Cecília
.
Nagymuteros tanácsai helyett inkább minden kapualjba a választásokhoz hasonló HÍRDETMÉNYEKET kellene kinyalni annak érdekében, hogy aki tud olvasni tudja meg, hogy merre, meddig annak érdekében, hogy a fakabátoktól nehogy büntiben részesülhessenek!
ila51
@Jozefina: @tudode: na ha rá lennék hagyatkozva , én is inkább szeretnék magamtól békésen meghalni egy kapualjban
Nyírfa
Ez az ember az országos tisztifőorvos. Visszasírom a jó kis KÖJÁL-t a szigorú közegészségügyi szabályaival, a hozzáértő szakmai gárdájával. Régen volt, de igaz volt.
Nyírfa
@Horizont: Ami nemzetivel kezdődik, arra keresztet vethetünk. A KÖJÁL-nak, ÁNTSZ-nek olyan jogosítványai voltak, amelyek önmagukban alkalmasak lennének bármilyen járvány hathatós kezelésére. Ennek a mindenhez is értő felcsúti kalandornak feltette a koronavírus a koronát a fejére. De milyen korona ez?
creativehun
Azért az elég félelmetes -szerintem-,hogy egy 41 éves nő sima magas vérnyomás alapbetegség miatt is elhalálozhat a járványban. Magyarországon az ország nagy része magas vérnyomásos..vagy nem tud róla.
Nyírfa
Erről már olvastatok?

profitline.hu/Felbukkant-a-pestis-Eszak-Kinaban-400757

Semmi egyéb nem hiányzik mint a pestis. És megint Kína. Ja, és a patkányok terjesztik, amelyek jelenlétét Tarlós megpróbálta elbagatellizálni. Mondtam már, hogy elegem van?
terlasz
@creativehun: Igaz, de más információt nem adtak ki a 41 évesről. Pl. hajléktalan, alkoholista, legyengült szervezettel.
Az ilyen leegyszerűsítésekkel azt akarják elérni, hogy a vírustól reszkessen a nép zöme és ne a gazemberségeikre figyeljünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.