A Világbank számítása szerint 24 millió embert tart a szegénységi küszöb alatt a koronavírus okozta válság, és még ez nem a pesszimista számítás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
és nagy összegben le merném fogadni hogy köztülk több halálos áldozat lesz,mint a járványban
fergeteg
A láthatatlan vírus rosszabb mint a gáztámadás.
Mert a gázt messziről érzed.
Zsopiale
A bolygón kb 6 milliárdan senyvednek mélyszegénységben, ebből 2 milliárdan éheznek, tehát potenciális éhen halók... akik naponta 100 ezres tételben hullanak el, kínhalállal... a hazai helyzet... kb 1 millió éhező extrém, reménytelen mélynyomorban senyvedő, másik 3-4 millió szegény ill nélkülöző szerencsétlen (itt átlagemberek közé számított) vesztes és nem önhibájából vesztes... a társadalom másik fele sincs a topon, többségük úgy-ahogy elvan valami torz beteges középszinten, köztük van pár százezer szupergazdag, aki más kárárára gazdag és nem az ő érdeme hogy pénzt tudott rabolni-kicsalni a közösből legálisan (leginkább a maffiaállam segítségével), meg egy olyan 1-2 millió jobb módú... DE EZ A JÁRVÁNY ELŐTTI ÁLLAPOT... hogy mi lesz, még nem megmondható, de minden ország csúszik egyre lejjebb... minden elvetemült sátánista terrorista társadalomellenes bűnöző nyálcsorogva dörzsöli a kezét, hogy még milyen borzalmat tehet meg a néppel, hogyan zsarolhatja, nyomoríthatja szipolyozhatja őket méginkább... világ szinten is élvonalban van ezzel náci hazug hazaáruló rablógyilkos szarbángeci... haladunk szépen lassan de biztosan a polpoti szép új világ felé...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.