A kormány szerint a munkavállalók kormány nem tervezi, hogy a bérgarancia szabályainak kiterjesztésével védje meg a munkavállalókat a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet gazdasági hatásaitól - derül ki Schanda Tamásnak, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkárának az MSZP-s Szakács László írásbeli kérdésére adott válaszából

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Gondolkozik, ismeri a valóságot, aki ekkora baromságot tud mondani ebben a helyzetben??? Hol a csudába találjon valaki állást, amikor sorba állnak le a nagy üzemek, a vállalkozások, a kisvállalkozások a csőd szélén egyensúlyoznak, ameddig tudnak.
Csak az autóipar leállása sok ezer kisebb nagyobb beszállítót küldött padlóra, maradtak munka és bevétel nélkül! Nem minden vállalkozás lett milliárdos pár év alatt ! Talán lenne szíves mindjárt címeket is mellékelni, ahol el lehet helyezkedni! Azért egy szalag munkás nem igazán képezheti át magát otthon pár hét alatt szakorvossá, vagy szakápolóvá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
illusion
A semminél egy kicsi valami is több.
Az alapvető létfenntartást kötelessége biztosítania a kormánynak !!! !!! !!!

Jelenleg kutyába sem veszi a magyar embereket a kormány!
A jelenlegi törvények szerint egy kutya kínzása, éheztetése, megölése nagyobb büntetési tétel, mint a magyar emberek elleni vétség a kormány részéről.
illusion
Persze az 'peratív törzs semmirevaló bumburnyákok akik naponta fél órát dolgoznak, élnek, mint Marci Hevesen. Ők tudnak mit a tejbe aprítani - a semmirevaló tök felesleges, a fasiszta-kommunista hibrid fideszközeli bumburnyákok.
division
@Mirabilis: Túl fogjuk élni, neked is jó egészséget! Mondjuk a propi színvonalát vissza kellene állítani az évekkel ezelőttire, csak ahhoz vissza kellene hozni a moderációt, a több nick tiltását.
Aki Én
@division: ...ez jó. Te voltál már valami rock banda néven, Sandokán néven, meg még ki tudja.
Béla333
"Aki elveszíti a munkáját, az találjon gyorsan újat..."

Parragh már egyszer elmondta, hogy mi a teendő:

2012-03-09 08:40:59
"Parragh: ha nincs más munkahely, el kell menni gombát szedni"
www.atv.hu/egyeb/20120308_parragh_laszlo
division
@Aki Én: Megint értetlenkedsz. Azt írtam, hogy egy időben több nickkel, nem azt, hogy tiltás után visszajönni egy másikkal. Nagyon nem ugyanaz a kettő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.