A beruházás kiemelten közérdekű beruházásnak minősülne, csak az nem érthető, hogy kapcsolódik ez a járványügyi veszélyhelyzethez.

(Forrás: Index)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Tényleg kezdődik.
Azta rohadt kurva életbe.
Mindenhez hozzá fog nyúlni.
A rohadék.
Ennél nagyobb öröme sose legyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Nyírfa: Azt tudom miről szól a műtét csak ezt a rendeletet most nem értem. Épp elég annak az illetőnek hogy a sors furcsa pofonjaként férfitestben nőként vagy fordítva kell élnie. Szerencsétlenek ők. Ezek a barmok azt hiszik hogy csak azért kérik ezt a procedúrát a hormont a műtétet, mert merő szórakozásból akar másik nemű lenni? Hidd el a következőre az abortusz betiltása jön.
Nyírfa
@Horizont: Tudod, mitől tartok? Hogy elrendelik a köztelező katonai szolgálatot, és bizonyos korig akár a közmunkát is elrendelhetik.
Semmi önkéntes segítségnyújtás, alapítványi, civil szervezetek által történő szociális ellátás, teljes vagy részleges kisajátítással ráteszik a kezüket ezeknek a szervezeteknek a vagyonára, mint ahogy bárkinek a tulajdonára, ingó és ingatlan vagyonára is szemet vethetnek, bosszúból vagy haszonszerzés végett. Annyi embert tehetnek tönkre, ahány csak a begyükben van - bármilyen oknál fogva.
flex
Remélem minden rosszat megtesz a teljhatalommal visszaélve Orbán, amire képes - aztán a világ kimondja rá az ítéletet.
Orbán ebből már semmiképpen sem jöhet ki jól.

A mi feladatunk, hogy mindent dokumentáljunk, archiváljunk, amit Orbán mondott és tett, hogy fennmaradjon az utókornak rossz példaként.
Igen, a fasizmus bármikor vissza tud térni, és meg tudja nyomorítani Európát, és az egész világot.

Orbán gazembersége mérhetetlen, kifejezhetetlen.
Ennek az embernek nem lehet szép vége. Ennyi gonoszság véghezvitele után nem halhat meg békében ágyban párnák közt.
Ezt az embert el kell pusztítani, úgy hogy iszonyatosan fájjon neki minden századmásodperc, és a fájdalmak közötti elmúlás iszonyata egy örökkévalóságnak tűnjön a számára.
Horizont
@Nyírfa: Sajnos minden benne van a pakliban. Én mindennek ellenére valahol mégis bízom benne, hogy a puhos ebbe meg a vírusba bele fog bukni. Valahol érezheti nem véletlenül küzd a hatalma bebetonozásába. Bűnrészes ebben a sleppje a szavazógombjai, Áder és az ellenzék mindenképpen főleg az MSZP. Én már elmúltam 65 az én életemben nem lesz jobb, le is szarnám ha nem lennének gyerekeim és unokáim.
Nyírfa
@Horizont: Én is bízom, Horizont, hogy egyszer s mindenkorra megszabadulunk tőle, ráadásul belátható időn belül. Csak addig annyi kárt tesz, annyi embernek árthat -testi-lelki-anyagi értelemben egyaránt -, hogy sok idő kell a kilábaláshoz. De a legnagyobb, elévülhetetlen bűne már most az, hogy taccsra tette az egészségügyet, megszüntette a szociális hálót, és járvány idején is csak a piti kis önérdeke játszik. Egy egész nép a játékszere! A saját népe!
Maria26
https://getmeets.com... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.