Mértani sorozat, exponenciális függvény és logaritmus: Csapodi Csaba segít eligazodni az érettségi feladatok között.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az ötlet alapvetően jó,

sőt valószínű Csapody tanárúr remek órákat ad le, azonban vannak fenntartásaim

Az index.hu számol be róla, hogy „A digitális tanrendre való áttérést az Index azzal segíti, hogy három kiváló tanárt kért fel, tartsanak tíz-tíz órát magyarból, matekból és történelemből március 23-tól április végéig. Ezek az órák nem csak az érettségizőknek lesznek hasznosak.”. Nos ezt csak támogatni lehet, nem úgy mint az ennek ürügyén rittyentett cikket: „Ijesztően hangzó kifejezések a szerdai matekfelkészítőben”!
Egyfelől tanácsosnak tartom, hogy ha már felkértek egy hozzáértőt, akkor az erről szóló felkonfot – inc. a címet – is megbeszéljék vele. Nem vet jó fényt a kezdeményezésre sem ez a buta, humán-értelmiségi hablaty!
Egyébként meg kell jegyezzem igencsak hasznos lenne egy olyan filmecske is, ahol a még ennél is riasztóbb „valódi törtek, aránypárok és százalékszámítás” bermuda-háromszögét magyarázza el. Ami tényleg nem csak a diákoknak, de a firkászok zömének is praktikus lenne! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.