Az 590 milliárd forintos beruházást javarészt kínai hitelből kínai vállalatok és Mészáros Lőrinc cégei végzik majd.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Úgy történik nyílt színi lopás ebben az országban, hogy a legtöbben már kínunkban nevetünk az egészen, hiszen senki nem tesz semmit ez ellen. Ugyanis akik tehetnének, azok jó esetben pontosan tisztában vannak az ügy hátterével, azonban felsőbb utasításra inkább félrenéznek és nem találnak gyanúra okot adó bizonyítékokat. Intézmények tucatjai asszisztálnak a magyarok meglopásához, miközben törvénytisztelő polgárok százait vegzálják évente. A kishalakat könyörtelenül eltapossák, miközben asszisztálnak egy országos méretű oligarcha-hálózat létrehozásához, amely teljesen ellehetetleníti azok életét, akik pártpolitikától függetlenül szeretnének boldogulni Magyarországon. Ma ez szinte már teljesen kizárt, hiszen egy jól menő, azonban a Fideszhez nem köthető cég egyik pillanatról a másikra kerülhet a hatalom célkeresztjébe, hogy aztán hónapokkal később „önként” adjon túl azon egykori vezetője. Az elmúlt évek kétharmados kormányzása tett arról, hogy ma már szinte minden hivatalban, bankban, cégben és vállalatban legalább egy tucat káder legyen, akik a hatalom parancsának engedelmeskedve lehetetlenítenek el minden egyes olyan kísérletet, amely a cég függetlenné tételére irányul. Egyszerűen már nincs kihez fordulni jogorvoslati lehetőségért, ezért is tehetnek ma meg már szinte bármit. Hogy Mészáros vasútfelújítását melyik magyar hatóság fogja felügyelni és megvizsgálni egy esetleges panasz esetén? Érdemben semelyik, ezzel pedig pontosan tisztában van ...és mindezek mellé a kínaiaknak építünk vasútvonalat hitelből ! Hát már csakugyan a qrva anyjukba!
Béla333
"Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes éjjel benyújtott egy salátatörvény-tervezetet, amely alapján számos jogszabály módosítását tervezi a kormány a veszélyhelyzetben. Ezzel egy időben beadásra került egy másik javaslat is, amely a Budapest–Belgrád-vasútvonal felújításával kapcsolatos. "

Mi mindenre jó ez a rendeleti kormányzás?! Csak tudnám, hogy mi köze van a vasútépítésnek a vírushoz?
Rockxy
deakkor tíz évig belese kezdjenek, bammeg!
RonaGyuri
@Horizont: tiszták, teljes mértékben csak a lopás újabb példája! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.