Előbb válaszolt, majd a szigorodó Btk.-ra utalt az ügyeleti központ olvasónknak.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Operatív törzs. És ilyen emberek ültek volna rá az önkormányzatok nyakára, ha nem lép közbe az EU és a közfelháborodás.
Bár, gyanítom, az EU-nak nagyobb volt a tekintélye.
Nessy
@Horizont: Eddig se nagyon válaszoltak az általuk kínosnak ítélt kérdésekre, de hogy már fenyegetőznek is! Egyre inkább az ötvenes években érzi magát az ember! Csengő frász lesz a következő?
tudode
A rendvédelmiseknek is be kell húzniuk fülüket, farkukat, hiszen megtanította őket a csuti móresra elsők között6, amikor lenyulták a kedvezményes nyugdíjukat:
.
www.youtube.com/results?search_query=rendv%C3%A9delmisek+t%C3%BCntet%C3%A9se
.
Ma már nyima ORBÁN TAKRODJ!
.
Tűzen, vizen, járványon keresztül SZOLGÁLUNK ÉS VÉDÜNK!
.
Az anyjuk köcsögit!
Nyírfa
Operatív törzs. És ilyen emberek ültek volna rá az önkormányzatok nyakára, ha nem lép közbe az EU és a közfelháborodás.
Bár, gyanítom, az EU-nak nagyobb volt a tekintélye.
csipetke
Nem szűrik az EÜ-s dolgozókat,elsőkézből tudom.Hazudnak mint a vízfolyás.Karácsony azt nyilatkozta,hogy a Soros-féle pénzből szűrik Pesten az EÜ-s,és a szociális dolgozókat egy magánlaborban.Kezdem azt hinni,hogy azért nem szűrik az EÜ-s dolgozókat "államilag"hogy minél több nyuggert végigfertőzzenek,a fiatalok legtöbbje meggyógyul,ha szerencséje van,ha nem,akkor is csak járulékos veszteség,mint a háborúban.Viszont a járvány után egy rakás nyugdíjat nem kell már fizetniük.Ez most rémhír?Bekaphatják a lóalkatrészt..
Nyírfa
@csipetke: A tény, hogy államilag nem szűrnek, nem rémhír, hanem bizonyítható valóság. Hogy mindenféle elképzelésünk van a miértekről, annak egyetlen oka a 10 éve nap mint nap bemutatott országrombolás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.