A néppárti vezető szerint a járvány leküzdésénél most nincs fontosabb, de ha annak vége, eldöntik, mi legyen a Fidesz sorsa.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
ó bazmeg tusk, most kell velük leszámolni, csezmeg!
Eriksson
Ez a normális hozzáállás, amit most Tusk mond. Ráérnek az orbáni diktatúra elemzésével foglalkozni akkor, ha ott lesz az ideje. S amikor már meg lehet állapítani, hogy ez a helyzet valóban az-e, vagy csak a szokásos ajvékolás.
Béla333
Már így is egy évet késtek a megbeszéléssel, a döntéssel!
Béla333
A Propi szerkesztőség és Maria26 akcióba lépett: lesöpörték a terítékről a kényes cikkeket és a hozzászólásokat Maria szexpartneres hirdetésének a terítésével!
Ez is elég aljas húzás...
polar450
Ejnye Tusk,mire lépnétek, addigra Gagyisztán felépül, a fél ország Orbán Győző bányáiban fog robotolni, a másik fele meg a Hortobágyon, egyéb munkatáborban!
peterkelemen
Kétlem, hogy addig várnának a magyarok: hamarosan a földbe fogják döngölni Orbánékat. Olaszországban már elkezdőtek a lázadások.
peterkelemen
Mi lesz velünk? 1. rész: Azt hitted a koronavírus az igazi probléma? www.youtube.com/watch?v=sLih6NpeuVE
peterkelemen
Magyarország: szociális katasztrófa fenyeget - Először a családokat mentsék, ne a vállalatokat! www.portfolio.hu/gazdasag/20200401/eloszor-a-csaladokat-mentsek-ne-a-vallalatokat-423480

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.