Egy Index-cikkre hasonlító kamuhírt kezdtek el osztogatni április elseje alkalmából.

Orbán halálával viccelődő képet osztogat egy fideszes politikus

A hír így szól:

Meghalt Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

Ha már érintett volt a "tréfában", meg is írta az Index, hogy az álhírt Hoppál Péter miniszteri biztos, a Fidesz országgyűlési képviselője is megosztotta Facebook-oldalán.

Hoppál így kommentálta a cikket: 

"Így viccel az átlag magyar ellenzéki áprilisi tréfaként vírusvészben, bolondok napján".

Később a kommentfolyamban elismerte, hogy a cikket nem az Index írta, majd miután a portál egyik munkatársa figyelmeztette, hogy a megosztott kép tartalma gyűlöletet kelthet az Index ellen, a politikus azt felelte:

Tisztelt Uram! Önnek nincs igaza. Az ellenkezője az igaz. Ha azt írtam volna a címben, hogy gyalázatos, amit az Index csinál, akkor lenne igaza. Ehelyett azt írtam, hogy a neten már egész nap keringő anyaggal az Indexet meghekkelték. Azt hiszem, az lenne a helyes, ha Önök ezt a tisztázást megköszönnék nekem (mégha nem is feltétlen érdemelték meg).

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Ha tényleg kifingott volna ez a náci parazita bélféreg, akkor kijárási korlátozás ide vagy oda, kb 8 millió magyar tombolna az utcákon önkívületben, euforikus, mámoros önfeledt vad ünneplés lenne hetekig, utcabál, karnevál sátras vonulás, mindenki tesó lenne... nagyobb eufória lenne, mint világháborúk végekor...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsopiale
@division: Írkálj csak, úgysem olvasom te szerencsétlen félmajom... XD
division
@Zsopiale: Akkor hogyan tudsz rá válaszolni?:-)
karma1
@Borsodi: Hahaha, nagyon diplomatikusan tudsz fogalmazni, KOSZI!...:)
Borsodi
@bence: De rosszabbat nem biztos,hogy tudnál mondani, fidesz kdnp nem lehet.
Csak vegyük alapul,hogy minden országban ebben a nehéz időben félreteszik a nézeteiket és együttes erővel jobb bal oldal megpróbálják megoldani ezt a helyzetet még Olaszországban is.Kivétel Magyarország!
bence
@Borsodi: ! A fidesz kdnp - nél rosszabb a világon nincs ! Ez az a párt amelyik azért jött létre , hogy bármi áron önmagukat nyeregbe tegyék ! Szinte lehetetlen megegyezni velük , mert miután pénzt akarna az ellenzék elvonni tőlük , hogy hazára fordítsák , abban a pillanatban újabb törvények megalkotásával , keresztbe tesznek mindennek és mindenkinek ! Egyetlen módját ismerik a megegyezésnek , ha korlátlan időre teljhatalmat szavazna meg számukra az ellenzék ! Ilyen kormánnyal NEM szabad semmiféle egyezséget kötni ! Ezekkel egyet lehet tenni , elzavarni őket minél messzebbre a hazánktól !
Borsodi
@bence: Teljesen egyetértek veled és örülök,hogy nem csak én gondolom ezt! Az biztos,hogy csak rosszabb lesz ha maradnak,legalábbis a szegényeknek és a munkából élőknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.