Az egyenruhások logikáját felülírta a kormánypárti polgármesterek tiltakozása.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ez a probléma az alternatív valóságokkal, hogy összeomlanak...
Pálinkás Pál
Elkezdődik lassan a belülről rohadás kifelé!!!
RonaGyuri
Azért a vízkorlátozás még Nérónak sem ugrott be

de az sem, hogy a tűzvész idejére külön felhatalmazásokat szerezzen magának

Mottó helyett:

(cultura.hu/wp-content/uploads/2017/12/nero-by-nuyssen-1620-head.jpg)

Megküzdött érte de megkapta a felhatalmazást, amire remegve vágyott s mindjárt ki is mutatta a foga-fehérjét. Elrendelte az önkormányzatiság felfüggesztését, naná hogy addig, amíg kedve úgy tartja.
Nos úgy hozta a kedve, hogy viszonylag gyorsan visszavonták, esetleg elhalasztották?
„Néhány óra kellett csak ahhoz, hogy a kormány meggondolja magát: szerdán délután visszavonta azt a kedd éjjel beadott törvénymódosítást, amely súlytalanná tette volna az ország összes településének polgármesterét.”
Az okosok persze most is tudják a frankót;
„Információink szerint ugyanakkor nagyon komoly lobbierők mozdultak meg a javaslat miatt, a fideszes polgármesterek döbbenten fogadták az elképzelést”,
„Meghátrál a Fidesz, és a felháborodás hatására visszavonja a törvényjavaslatot”,
„Fél napig remélhette a kormány, hogy a salátatörvénybe rejtve korlátozhatja a polgármesterek jogosítványait, aztán visszalépett.”,
etc.
Azt hiszem tévednek, sőt naivak. Orbánék – ha nem is gyújtották fel a várost, de tétlenül nézték (na jó egy–két „keresztény” csal úgy szórakozásból/megszokásból) – megpróbálták elrendelni a vízkorlátozást!
No de vissza a jelenbe, érdekes párhuzam, hogy a minap az EB elnüknője meglehetősen határozott hangú állásfoglalást adott ki, ahol igencsak jól körülírja Orbánék mesterkedéseit, amit a derék Kovács Zótyóka egyértelmű támogatásként értelmezett!
Kíváncsi lennék, hogy mit fog/fognak mondani arra, hogy mit szólnak a 13 tagállam nyilatkozatához: „Közös nyilatkozatot tett közzé Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Írország, Olaszország, Luxemburg, Hollandia, Portugália, Spanyolország és Svédország kormánya. Aggasztja őket, hogy egyes elfogadott vészhelyzeti intézkedések a jogállamiság, a demokrácia és az alapvető...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.