Füreden és Balatonvilágoson fejleszthetnek az Appeninn leányvállalatai, a pénzt a Magyar Turisztikai Ügynökség adja.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az Orbánvő pénzt kapott az Orbánlány hivatalától?
Családban maradt... Segítsük a hazai kisvállalkozókat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
flex
Túl optimistának tűnök egy halálos világjárvány idején, egy totalitárius diktatúra kezdetén a hazámban - hogy 2022-ben még élek?
Nálam mindig félig tele van a pohár...
Igaz, a hócipőm meg teljesen tele van, de azt most hagyjuk.
Sámannus
Azt hiszem megvan a kétezer milliárd egy része. Meg lesz ott a többi is. Nagy a pofájuk,azért nincs rajtuk maszk, mert nem gyártanak akkorákat sehol a világon. Lophatnának később is ugyan ilyen szorgalmasan, tekintettel a járványra. Ilyenkor Kínában már elkezdik a kivégzéseket.
@flex: sigíly ez nekik, mert ki kell használni, hogy nincs vendég a járvány alatt. Mit képzel ez az ország, hogy maffia pénznyelő fekete lyukából vissza jön a pénzünk?
Nessy
A jelenlegi helyzetben most ők szorulnak "támogatásra". A munka és kereset nélkül maradtak, nem kevesen, keressenek maguknak munkát, mert munka nélkül nincs jövedelem! Ha most elkezdeném sorolni a "kivételeket", elég hosszú lenne a lista. Röviden: "család", haverok, kegyencek, politikusok!
kereső
Gondolom ez is benne van a "védekezésre" eddig elköltött 225/245 milliárdban. Meg schmidt mária épületei, meg az egyházi támogatások 10 milliárd "intenditás megőrzésre", meg az ingyenesen juttatott épületek, meg a pázmánynak cserébe!!! adott Bródy sándor utcai épületegyüttes- volt magyar rádió épületei. Meg a többi, amit bele tudnak préselni- csak "kreativ" könyvelő kell hozzá. Nyomoz már a rendőrség a fidesses orgazda után, aki szájmaszkokat és védőfelszereléseket árul, amit közpénzen vett meg a magyar kormány???
csipetke
Ennek a két embernek van a legnagyobb szüksége támogatásra.A munkájukat elvesztett emberek pedig sürgősen találjanak másik munkát.Azé' becarás,hogy ezeknek minden ráfér a pofájukra.Mellesleg sehol nem lehetett hallani róla,hogy a mi bőrünkön keresett milliárdjaikból szabadszemmel jól látható összeget adományoztak volna a vírus elleni védekezésre.Állítólag a nemzeti töklámpás vejkó vett 2 lélegeztetőgépet.Vehetett volna akár 10-et is,legalább valamennyit visszakapna az ország a lenyúlt pénzekből
vitriol
@flex: @flex: én azt sem értem, hogy mért kell 2022-ig várni?@namihami:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.