Füreden és Balatonvilágoson fejleszthetnek az Appeninn leányvállalatai, a pénzt a Magyar Turisztikai Ügynökség adja.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az Orbánvő pénzt kapott az Orbánlány hivatalától?
Családban maradt... Segítsük a hazai kisvállalkozókat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Kikőtőfejlesztéshez... Csak szólok, hogy egy ismeretlen vírusjárvány van, ami előreláthatóan egy év, mire lesz oltás. Találjátok ki valami társadalmilag életszerűbb kamat kiatálni
yazo64
"Azanyátok szomorúszemű Úristenit!'
namihami
Az Orbánvő pénzt kapott az Orbánlány hivatalától?
Családban maradt... Segítsük a hazai kisvállalkozókat.
csak úgy....
@csak úgy...: különben jobb ha mindenki béfogja a pofáját,különben meghosszabítassa bicskéig.
Zsopiale
Hamarosan még többet fognak nyerni... hatalmas tapasztalatokat... a meglincseltség terén...
yazo64
Azt a baßomsok vitorláshajót mégiscsak parkoltatni kell valahol... a vírus meg ha nem foglalkozunk vele, érdeklődés hiányában elkullog...
csak úgy....
@yazo64: ez így pofon egyszerü,de akkor mi a faßra köllött nekik a határidö nélküli fölhatalmazás? lehet az is,hogy orbán kihívta párbajra a vírust és legyözte,csak mi még nem tudjuk? meseországban minden lehetséges...
yazo64
@csak úgy...: Mert a Mószer Aranka brigád feje egyeduralomra vágyott...
ovi csak a képzelt ellenségeivel szemben bátor...
volvós
Rohadjatok meg az intenzív osztályon a lélegeztetőgépen...homokosok !!!
peterkelemen
Aztán mire mennek az ellopott milliárdokkal hisz hamarosan lógni fognak!
Klubtag
A közeljövőben bejelentendő - soha nem látott - gazdasági élénkítő csomag egyik első kedvezményezettje...minden mást és mindenkit megelőzve...mert első a család.
Jozefina
Az a turisztiukai hivatal, ami a csőd szélén áll??!! Kéz-kezet mos!!!?? Igen gusztustalan és felülvizsgálatot érdemelne!!!??
flex
Ha 2022-ben nyer a fidesz, akkor ki kell mondani végre, ami eddig is nyilvánvaló volt, hogy a magyarok jelentős része...
És most kisípolom magam hosszan, nagyon-nagyon-nagyon hosszan.
flex
De 2022-ben kimondom, amit gondolok, ha nyer a Fidesz.
flex
Túl optimistának tűnök egy halálos világjárvány idején, egy totalitárius diktatúra kezdetén a hazámban - hogy 2022-ben még élek?
Nálam mindig félig tele van a pohár...
Igaz, a hócipőm meg teljesen tele van, de azt most hagyjuk.
Sámannus
Azt hiszem megvan a kétezer milliárd egy része. Meg lesz ott a többi is. Nagy a pofájuk,azért nincs rajtuk maszk, mert nem gyártanak akkorákat sehol a világon. Lophatnának később is ugyan ilyen szorgalmasan, tekintettel a járványra. Ilyenkor Kínában már elkezdik a kivégzéseket.
@flex: sigíly ez nekik, mert ki kell használni, hogy nincs vendég a járvány alatt. Mit képzel ez az ország, hogy maffia pénznyelő fekete lyukából vissza jön a pénzünk?
Nessy
A jelenlegi helyzetben most ők szorulnak "támogatásra". A munka és kereset nélkül maradtak, nem kevesen, keressenek maguknak munkát, mert munka nélkül nincs jövedelem! Ha most elkezdeném sorolni a "kivételeket", elég hosszú lenne a lista. Röviden: "család", haverok, kegyencek, politikusok!
kereső
Gondolom ez is benne van a "védekezésre" eddig elköltött 225/245 milliárdban. Meg schmidt mária épületei, meg az egyházi támogatások 10 milliárd "intenditás megőrzésre", meg az ingyenesen juttatott épületek, meg a pázmánynak cserébe!!! adott Bródy sándor utcai épületegyüttes- volt magyar rádió épületei. Meg a többi, amit bele tudnak préselni- csak "kreativ" könyvelő kell hozzá. Nyomoz már a rendőrség a fidesses orgazda után, aki szájmaszkokat és védőfelszereléseket árul, amit közpénzen vett meg a magyar kormány???
csipetke
Ennek a két embernek van a legnagyobb szüksége támogatásra.A munkájukat elvesztett emberek pedig sürgősen találjanak másik munkát.Azé' becarás,hogy ezeknek minden ráfér a pofájukra.Mellesleg sehol nem lehetett hallani róla,hogy a mi bőrünkön keresett milliárdjaikból szabadszemmel jól látható összeget adományoztak volna a vírus elleni védekezésre.Állítólag a nemzeti töklámpás vejkó vett 2 lélegeztetőgépet.Vehetett volna akár 10-et is,legalább valamennyit visszakapna az ország a lenyúlt pénzekből
vitriol
@flex: @flex: én azt sem értem, hogy mért kell 2022-ig várni?@namihami:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.