Mi lesz velünk? sorozat 1. rész: Azt hitted a koronavírus az igazi probléma? előadó: Guttmann Tamás vezérigazgató, pénzügyi szakértő TV2 StarupBÖRZE műsorvezető. Nem a koronavírus fog itt milliókat elpusztítani hanem az a felelőtlen pánikkeltés aminek következtében az eszetlen és felelőtlen kormányok okozmak. Annak a következménye pedig a soha nem látott gazdasági összeomlás! Kik szenvedik ezt meg? Természetesen a legszegényebbek és a leggyengébbek. Álszent módon aggódnak az emberek egészségéért miközben az intézkedéseikkel pont milliókat végeznek ki világszerte.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@peterkelemen: Ezért nem tartok én ettől, hiszen akár fél évig is zárva tudom tartani a céget, fizetni az embereket, és mehet minden tovább. Számomra fontosabb, hogy a betegség elkerüljön mindenkit, akit csak lehet.
csak úgy....
@division: szabadna az alkalmazottakal is egy interjut csinálni egy külföldi forgató csoportnak ? a világ vágyik a sikertörténetekre és ezek szerint ,te egy született sikertörténet!
division
@csak úgy...: Szerinted valóban erre vágynak most az emberek? Arra, hogy lássák azokat, akik nem kerülnek a tönk szélére egy bizonyos ideig? Egyszer régebben a face - en is ott voltam, képpel, névvel, te el nem tudod képzelni mi következett ebből, mennyi mocskolódás, aljaskodás, stb. Voltak olyanok is, akik megjelentek a cégnél... Ez itt Magyarország, lehet, ahol te élsz ez nem így működik. Ez nem az az ország sajnos.
csak úgy....
@division: értelek,szóval nyet! ezzel kimerítetted nálam a messziröl gyütt ember azt mond ami akar,fogalmát! sok sikert..
division
@csak úgy...: Nem, nem nyet. Csak nem most, nem jó az időzítés.
Yoda69
Abszolut egyetertek. Tul van tolva a panikkeltes es ez valos gazdasagi osszeomlashoz fog vezetni amit szaz milliok fognak megsinyleni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.