Mert nem akarnak annyit szavazni a képviselők.  

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A fizetést felvenni szeretnének többet ?
nezelodo
Nem akarnak annyit szavazni... Pedig szívesen űzték ezt a játékot a számtalan "egyéni képviselői indítvány" késő éjszakába nyúló elfogadásának idején. Mostanra elfáradtak, pihenni vágynak. Szerencsére van egy két fáradhatatlan ember aki pótolja őket.
kereső
Nem kötelező ám "választott"!!!képviselőnek lenni.l El lehet menni zabot hegyezni is kukutyinba.A választott képviselőség FELELŐSSÉG!!! elvtársak, és nem orbánnak tartoztok ezzel, hanem azoknak akik titeket megválasztottak. Most úgy áll a helyzet, hogy ti nem képvisletek senki- csakis kizárólag a saját -és pártjaitok zsebét, meg csicskásai vagytok orbánnak- Hűséges kisztolgálói minden aljas és gonosz tervének, és segédkeztek immár évek óta az ország vagyonának elrablásában.Bűnrészesek vagytok a nyilt diktatúra bevezetésében, egy szűk "családi "klikk meggazdagodáásában, a befizetett adók-és járulékok hűtlen kezelésében. Szóval szavazzatok csak továbbra is orbánra, és az általa megiratott minden törvényre. Vállaljátok fel, hogy orbánnal együtt Magyarország árulói letettek. Erre kellet a "választott" képviselőség- hogy azokat áruljátok el orbánért, akik rátok adták a voksukat. Felelősek vagytok ezért- csak ne higyjétek, hogy mert ez az ország eddig "következménynélküli" volt, a virus után is igy lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.