Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 585-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy idős beteg. 42 főre emelkedett a gyógyultak száma is.

Hatalmasat ugrott az igazolt fertőzöttek száma: +60, és meghalt egy újabb idős beteg

Ahogy az eddigi elhunytak adataiból is látszik, a koronavírus az idősekre a legveszélyesebb, ezért az Operatív Törzs nyomatékosan kéri az időseket, hogy maradjanak otthon, és a bevásárláshoz kérjék hozzátartozóik vagy az önkormányzat segítségét.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nessy: Érdekes megfigyelést tettem: a védőeszközök, felszerelések mindig majd holnap érkeznek, a tesztekből mindig majd ezután végeznek többet. Mi a lófüttyre költi a kormány a felülről nyitott védekezési összeget?Közel 2 két milliárd a kikötőfejlesztésre- kinek másnak, mint a Tiborcz I.&Co(mészáros lölö).
Gondolom ez is benne van a "védekezésre" eddig elköltött 225/245 milliárdban. Meg schmidt mária épületei, meg az egyházi támogatások 10 milliárd "intenditás megőrzésre", meg az ingyenesen juttatott épületek, meg a pázmánynak cserébe!!! adott Bródy sándor utcai épületegyüttes- volt magyar rádió épületei. Meg a többi, amit bele tudnak préselni- csak "kreativ" könyvelő kell hozzá. Nyomoz már a rendőrség a fidesses orgazda után, aki szájmaszkokat és védőfelszereléseket árul, amit közpénzen vett meg a magyar kormány???
Nessy
@kereső: Zavarosban lehet a legjobban halászni!
volvós
...az " aperitív " törzs (TZZ - teliszart zokni - ) a felelős azért, hogy az elöre leírt " felülről jövő utasításokat" felolvassa ( dadogva mekegve )
Lepényleső
...és ki tudja mennyi még,- tudja egyedül az ég?
Zsopiale
Aha persze... és ez a hatalmas igaz idióták..? Hát ennél még a faszom is nagyobb baszki...
levarosbukta
Előre bocsájtom, hogy minden tiszteletem az orvosok és az ápolók munkája iránt. De, megyénként átlagban 10-15 fő fertőzött. Ebből kórházban kb a fele van, vagy még annyi se. Egy megyében minimum két kórház van, de van ahol jóval több is. Minden kórházra jut 3-4 beteg. A kórházak csak a sürgős eseteket látják el, elmaradnak az előjegyzett vizsgálatok, és a műtétek. Akit lehetett hazazsuppoltak a kórházakból. A háziorvosok telefonon rendelnek, a miénk kérésre se megy ki. Kérdem én? Mi a jó fenétől vannak kizsigerelve, mitől túlterheltek? Nem értem! Miért kell nekik - félreértés ne essék nem sajnálom - félmilliós külön juttatás? A számok a túlterheltséget nem magyarázzák. Szerintetek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.